Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja res sta bla oba bedna, ma najbolj svinjsko pa je naredu Sandi, ki je lagal! Zarad tega je šel tudi Dejan vn, ker se je bal, da je res koga namlatu in pol sta mu še Tyeb in Marcelo ˝pametno˝ svetovala, da nej spoka kufre! Eh kr neki... Da bi vsaj Tjašo kaznovali, pa očitno čakajo petk, ker vejo, da bo šla zdej Tjaša vn... Sam jez bi raje, da njo zdej vržejo, u petk pa da še Sandi leti! To bi blo lepo...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz pa mislim, da Tjasa ne bo kazensko izseljena, ker bi potem to BB ze naredil. Tudi na njihovi strani pod je bila dopoldan novica o Dejanovi izselitivi in je potem pisalo, da lahko gledalci zdaj glasujejo samo za dva stanovlaca, Sandija in Tjaso. Tak da se je to ze takrat vedlo, da ne bo kazensko izseljena. Ceprav bi po moje morala biti.
Hecno mi je, ko je Dejan v klepetalnici napisal na vprasanje, ce bo kaj spremljal stanovalce po internetu, da bolj malo, ker ma druge bolj pametne stvari za delat. Aja?! A nisi ravno bil v BBju? :) Res pametna zadeva. :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ona je itak njega prva užgala, je blo zdej po TVju. On jo je oplazu z rokam po licu ko se je branu.
Res ne fer odločitev, da hinavske lažnivke Tjaše niso izselil. No ... sej bo pakirala kufre v petek (upam) ker jo nemorm več gledat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

sramota da je niso izselili, bi jo mogli kr je krsila pravila (tudi ona)..
tjasa vn!!!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

pa tud vse kr ji je reku ji je upravičeno reku...
ona njemu mater neki... mar bi jo useku da se ji glava okol obrne...sej je itk ona njega prva...baba tupa ej :evil:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Čakte, zakaj pa zdej ne izanečijo ekip? Pr podožnikih so sam 4-je, pr gospodarjih jih je 6. Po usej logiki bo mogu en od gospodarjev it k podložnikom - al ne??
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

ja fajn bi blo, tak je tut blo k je Marko šel k podložnikom.

al pa tale je bla dons smešna, ko je sara vprašala če je Nimfomanko napisala desa muck. :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Kako so meli okrog ElTybovega mozolja... Kot da ma najmanj 3-kilskega. :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Eltayb in Marcelo sta se mi res grozn zamerla.. še vedla nista kaj se je zgodil pa kr "pejd vn". Svinji do konca, Sandi pa "ja kr udrihu si po njeni glavi". Je vidu očitno Dejanove roke 4kratno :P
It was forever..but it didnt last long..
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Ma ja ta Sandi, js sm se sam smejala ko sm dans gledla oddajo, kak je razlagu da je Dejan mlatu Tjašo po glavi ... Res je budalo. Glede Tjaše se pa itak ne čudim da je Dejanu dopizdilo, tist ko si je neki uhe mašila pa "blabla" al "lalala" al ka je že govorla ... js bi jo kr usekala enkrat, ne vem če bi se lahk zadržala. Ženska je res zoprna. Eltajb pa ko en šef tam, mislim ka se ma on neki za pametnega delat pa govorit Dejanu nej gre. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, zdaj imam tudi konkretne dokaze za to, da so tekmovalci v tem sovu dalec grozni, kot sem trdila ze zadnjic.

Primer inteligence so Sasa, Sara in Janine, ki znajo verjetno samo seksat, kadit in piti kavo, brati Mein Kant in Nimfomanko od Dese Muck :lol: Brati neobstojece je res umetnost.

Tjasa je otrocja in trmasta kot sestra Tamara, Dejan pa potlaceno agresiven in razvajen, alkohola ne obvlada in najeeeda - v tem dvoboju ne dam nikomu prav, je pa res, da je Tjasa hodila stran od njega, tiscala ga je stran, on pa v njo - posilen tip do konca in prosim lepo, kdo pa vzame frazo 'jebem ti mater' dobesedno? Aja, Dejan :D

Sandi je drek od karakterja, laze in dela paniko, podlo, Eltyb in Marcelo pa se sploh nista prepricala na svoje oci, kaj se je dogajalo, a oba sta Dejanu priporocala odhod. Prijazno, ni kaj, en tekmec manj, kajne?

Mateja in Eltyb bosta pa potem sovu imela vec slabega drug med drugim kot dobrega, ker ko se v zvezo vsilijo (ali pa jih sam pustis vmes) mediji, so problemi neizogibni ... ampak sama to zelita.
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Sem gledala zdaj to glede Dejana in Tjaše po televiziji in še prej vsaj dvakrat...
Koliko sem videla, Dejan Tjaše ni niti slučajno samo pobožal po licu. Udaril jo je. Logično, da mu je potem Tjaša vrnila klofuto nazaj. (Jaz bi mu tudi.) Lepo se vidi, da je bila čisto prestrašena potem, ko jo je Dejan prvi udaril...
Mogoče je res Sandi malo pretiraval...
Ampak je res šel Dejan proti njej z rokami, a se mu je Tjaša izmaknila.
Me pa tudi zanima kaj bi bilo če potem ne bi Naske in Sebastijan prišla na dvorišče, da sta ga zvlekla v hišo.
Ko ga je Tjaša v PM poslala (ko jo je pa on je bilo pa vse normalno) je Dejan znorel. Nočem sploh razmišljat kaj bi bilo, če mu Sebastijan ne bi držal rok na hrbtu.
Pa vse samo zaradi tistega "paketa", ki je bilo tako ali tako mišljeno kot zajebancija, ker je pač največ vina spil.
Mislim, da je Tjaša čisto prav odreagirala...Verjamem pa tudi, da jo je bilo strah.
Vsi tisti, ki govorite, da bi se naj Tjaša umaknila itd. Če ste videli, ji je Dejan vsepovsod sledil in jo provociral in jo še udaril.
Še sreča, da je šel ven...
Takšen res ne more biti nihče v hiši...
In potem tako govorijo kako jih prej vse lepo prečikirajo. Ah...Ne bi jaz temu tako rekla...
Če so lahko tega v hišo spustili, mislim, da ne delajo lih vsega prav.
Mislim, da je najbolje, da zaključijo to "misijo".
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

hm, vidm d ste precej nastrojene proti Tjaši. js sicer ne spremljam toliko, da bi govorila o tem kakšna je bila ona do Dejana, ampak kukr sm vidla, se mi ne zdi ona nič kriva... tip ji je kr začel govorit da je debela in grda, pol jo je on ''focknil'' in ona ga je mal močnej nazaj užgala. ampak še zmeraj se jo je on prvi dotaknil in ne vem kako se vam to lahko zdi uredu. js bi ga še močnej užgala ker se me nima kaj dotikat, in to še prou na tak žaljiv način, ko da je ona neka smet.

Ma ja ta Sandi, js sm se sam smejala ko sm dans gledla oddajo, kak je razlagu da je Dejan mlatu Tjašo po glavi ... Res je budalo

meni pa se zdi da je sandi povedal kot je blo, vsaj eden ki se je zavzel zanjo, pač jaz sem mnenja da Dejan nima pravice niti ''fockat'' kogarkoli, tudi meni bi prekipelo. potem se pa še hvali da si upa govort resnico ko je pjan. bravo, res.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

KiLLyKa napisal/-a:Ona je itak njega prva užgala, je blo zdej po TVju. On jo je oplazu z rokam po licu ko se je branu.
Res ne fer odločitev, da hinavske lažnivke Tjaše niso izselil. No ... sej bo pakirala kufre v petek (upam) ker jo nemorm več gledat.

Bilo bi fajn,da bi si ti pogledala video kaj se je res zgodilo.Po tvju dajo sam izseke.Ena je že prilepla link,kjer je cel video.Torej pobrskaj nekaj strani nazaj. Zdaj se pa naj oglasi tista,ki še nikol ni rekla pi... materna?? :D
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Ta Eltyeb postaja res grozen. Je lepo danes pokazalo, kako je govoru Mateji naj se kontrolira, da si ne bojo ljudje kaj narobe predstavljali. Močno ga skrbi, kaj si ljudje zunaj mislijo in skoz ponavlja...saj boste videli posnetke...čist je že obseden s tem taktiziranjem. Čeprav mi je Mateja vredu in simpatična, je očitno, da skupaj hinavsko igrata na končno zmago, in res upam, da jima ne uspe, ker to je pa že res preveč podlo. Kako sta se oba grdo zlagala, da ni Eltyeb nič vedel, da pride, pa se je lepo videlo, kako je zaigral presenečenje, tudi Dejan je danes v klepetalnici rekel, da je že prej vedel, še preden je Mateja stopila čez prag (jo še ni dobro videl), je ElTyeb rekel to je pa moja punca.

Močno upam, da Sebastjan zdrži med temi hinavci, ker je moj edini favorit.
Odgovori