Kmetija
evva napisal/-a:Ne nč ni bosa, sam ti ne znaš dojemat --> Alenka kot prvo sploh ni računala na poraz, kot drugo, mogoče bi ga izbrala, če se ne bi šli tistega taktiziranja in bi izpadla po fair-play-u , ker pa jo je (Latoya=)Artur izigral, mu je vrnila milo za drago in izbrala enega novega člana družine, ker bi po Arturjevi taktiki tudi tanova dva med naslednjimi ven letela, poleg tega pa se je s tem maščevala še vsem ostalim članom družine, ki so Latoyo kljub dogovoru, da bo šla ven, prepričevali naj ostane noter kao da ji nihče ne bo zameril, četudi je bil dogovor sklenjen.
jst znam čist dobr dojemat... vse to kar si ti tuki razložila sem že zdavni dojela in to ni bil point mojga "dvoma"...
The secret of success is consistency of purpose.
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Pred kakimi dvemi leti,sem v neki jutranji oddaji,kjer so gostili Salome,prvič slišala,da je poročena z žensko.Ne spomnim se,da bi povedala,iz kje ženska je,spomnim pa se,ko je povedala,da jo medijsko ne izpostavlja.Eden od razlogov,da je tako, je bi tudi ta,da starši te punce ne vedo niti tega,da je njihova hči lezbijka,niti,da je poročena z žensko.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho