curlyka napisal/-a:Jst likalnik uporabljam samo parkrat na mesec in ne vsak dan. Kupla sem si ga pa zato, ker mi gre vsak las po svoje. Res pa je, da občasna uporaba likalnika niti ne poškoduje las, če pri tem uporabljaš gele za izsušene konice, ki ga lahko isto lupiš pri svoji frizerki in ti ni treba iskat primernega po drogeriji.
...se strinjam s tabo Curlyka....tale gel je pa res zakon...jst mam enga od ene italijanske firme..imenuje se Serum in dela res čudeže. Men so lasje kr švigali sem in tja...zdej pa so tko ravni in svileni Priporočam!
dobiš ga po vseh boljših frizerskih salonih...je v taki majhni stekleno prozorni steklenički.....gor piše Serum...vprašaj malo pr tvojem frizerju,jst sem ga kupila pr mojem v celju
Shana napisal/-a:Jst mam ful skravžlane lase, pa me zanima kok časa drži to ravnanje.
jaz sem tud full skodrana...drži pa čist odvisno od tega kako kvalitetno imaš zravnane...meni jih ponavadi ravna frizer al pa od brata punca, ki je tud frizerka...nikoli sama..najdalj mi je držalo 8 dni...pa bi še verjetno..sam sem se že umazano počutla pa sem si mogla glavo oprat...seveda pa je velik dejavnik pri tem tud vlaga...treba se je je izogibat...drugače grejo res vsak po svoje....pa ko se tuširaš...obvezno kapo za tuširanje na glavo...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....