Ko je že ravno blo govora o tem kok zapravite ko greste ven - js sm pa neki takga kot jullia_, hehe.

Mi pač ko gremo kam s kolegi, mamo navado da plača vsak svoje, ker res nimam dnarja (in tud drugi ne) da bi plačvala nevemkakšne runde ... Je pa res, da tud redkokdaj pijem alkohol, pa niti ne hodim tok vlk ven, večinoma sam zvečer na kake pijače al pa v kino, kej takga. Če že gremo tak za celo noč nekam, pa zapravim tud tk okol 15evrov al pa še celo manj. Sej recimo v KMŠ-ju za 10evrov dobiš 4 redbull vodke (če se ni že kej spremenilo), kar je men čist dovolj.

V kake fensi lokale pa ne hodim na celonočno žuranje. Drugač pa med vikendi ko gremo tle pri nas ven (Celje), ne zapravim nč kej manj kot če bi šla v LJ - je prib. isto drago, oz. mogoč čist mal cenejš, ni pa nekih vlkih razlik (vsaj tak se men zdi). Bi se pa kr fajn tolkla po glavi, če bi kdaj zapravla zuni ene 50evrov - se mi enostavno zdi preveč škoda dnarja. Niti si ne morm privoščit tega, pač s svojo štipendijo (drugih dohodkov pa nimam, ker nikjer ne delam). Pa me res zanima, kje pa drugi dobite tok dnarja da lahk tok zapravljate zuni? To je resno vprašanje.