js tut se nism...se noben vredu tipcek ne sprehodi mim mene s katerim bi zelela pocet to sicer se mi pa zdi totalno bedno da to delas zato ker si ze TOK star al pa ker te tip preprica u staro foro da ga ne ljubis ce se pac ne das dol z njim...
res je to, da se zgodi takrat ko si prpravljena. jaz sem bila prej z dvema tipoma ful dolg in v enga sem bla cist nora, ampak nisva seksala. potem pa sem za 18roj.dan zacela s sedajsnjim fantom in me je v enem mescu tako znoro, da sem podlegala skusnjavi. je pa res, da je starejsi od mene in tud izkusen. sma pa se vedno skupaj (3leta) :bussi:
end gaddemet, aj lov him k h'dic in mi niti slucajno ni zal za tist trenutek, ker bols ko je blo, ne bi moglo bit
petka napisal/-a:jst pa... sm 17 stara in sm tud še nedolžna in se sploh ne obremenjujem s tem. bo ko bo, če bo. pa če po resnic povem, mi niti ni važn, da bi biu moj prvič z enim tipom k bi ful doug z njim hodila, zakaj pa? itak je življenje eno samo učenje in če bi se moj prvič zgodil s takim tipom kul, če pa kr z enim za one night stand pa tud. res, jst se čist dobr počutm k devica in se bom še naprej tko počutla potem ko nom več. najbrž. mislm pa, da učasih (!) sex preveč premosorazmerno povezujemo z ljubeznijo. najbol važn je, da je kontracepcija pa da je use na obeh straneh prostovoljno in s polno mero užitka in da ni obžalovanj, ane? sama mislm, da trenutno (pr 17ih) še nism prpraulena na resno zvezo kaj šele na sex (nekdo je 1x reku, da si na prvi sex prpraulen takrat, ko si prpraulen se spoprijet s posledicami, no, jst se pa še nism). jst sam vem kaj si vedno pravm okol mojga prvič: bo že.........
ne bi se mogla bolj strinjat k je pr meni enako...ko bo pa bo, se ne obremenjujem ce me kak tip vprasa ce sm se devica mu mirno povem da ja...tko k dons sam un tip k me je dons uprasu je kao ful izkusen in ma ful sloves tle okol pol se je pa smeju, sm mu pa rekla kaj je pa tko smesn...sam res?? men je cist kul cakat na princa na belem konju, ce ne prej se bom pa zihr prvic po poroki dol dala pa mislm d bo mojmu bodocemu mozu tut kul d sm se nedolzna d bo prvi...a ne? no pac meni ful frendice ne tezijo d sm slabsa od njih pa nc, se ne vmesavajo in ker me poznajo...vejo da bom k bom prpravlena s tipom k me bo vredn
Jaz sem izgubila nedolžnost pri 22. Moje prijateljice so me že gledale čudno, češ, ti si pa izbirčna in so me nagovarjale, naj poskusim s tem, onim...kr neki.
Preden sem spoznala tistega, s katerim sem šla prvič me ni noben tako prevzel, da bi šla z njim. Želala sem, da bi bilo prvič z osebo, ki bi mi nekaj pomenila in tako se je tudi zgodilo. Tudi če sedaj nisem več z njim, ne obžalujem niti enega dotika, poljuba, trenutka z njim. Še zdaj ga ljubim. Ko sem izgubila nedolžnost, je bilo tako romantično...nepozabno! To sem želela, in to sem dobila!
Zalika napisal/-a:...men je cist kul cakat na princa na belem konju, ce ne prej se bom pa zihr prvic po poroki dol dala pa mislm d bo mojmu bodocemu mozu tut kul d sm se nedolzna d bo prvi...a ne? no pac meni ful frendice ne tezijo d sm slabsa od njih pa nc, se ne vmesavajo in ker me poznajo...vejo da bom k bom prpravlena s tipom k me bo vredn
Itak, da mu bo zakon, če bo prvi komu pa ni blo... Čeprav se mi zdiš kr malo naivna, ker se zna zgodit, da kakšne take zasanjane punce doživijo razočaranje, ko jih kdo izkoristi, itd. Pač si mislijo, da so vsi prijazni, v resnici pa gledajo samo na svojo korist. In takšne potem mislijo, da so vsi fanti prasci pa nevem kaj še vse in da se jim gre samo za sex in se potem tudi one začnejo obnašati nesramno do moških in jih izkoriščat.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Zalika napisal/-a:...men je cist kul cakat na princa na belem konju, ce ne prej se bom pa zihr prvic po poroki dol dala pa mislm d bo mojmu bodocemu mozu tut kul d sm se nedolzna d bo prvi...a ne? no pac meni ful frendice ne tezijo d sm slabsa od njih pa nc, se ne vmesavajo in ker me poznajo...vejo da bom k bom prpravlena s tipom k me bo vredn
Itak, da mu bo zakon, če bo prvi komu pa ni blo... Čeprav se mi zdiš kr malo naivna, ker se zna zgodit, da kakšne take zasanjane punce doživijo razočaranje, ko jih kdo izkoristi, itd. Pač si mislijo, da so vsi prijazni, v resnici pa gledajo samo na svojo korist. In takšne potem mislijo, da so vsi fanti prasci pa nevem kaj še vse in da se jim gre samo za sex in se potem tudi one začnejo obnašati nesramno do moških in jih izkoriščat.
kaj mislis s tem d sm naivna...po cem to sklepas..me res zanima... hehe drgac pa fsm-te
devičnost ali nedevičnost-grozno osebni dejstvi...torej še moje majhno mnenje; če čutiš,da si osebo dovolj vzljubil in da si tudi sam ljubljen od nje,da je med vama zaupanje pomešano z vedno močnejšo željo po čutenju telesa te osebe ob svojem in v svojem... ne vem,če nam je dano še lepše hrepenenje kot to in možnost,da se nekomu predajaš na ta način,meni je ljubljenje z mojim fantom edinstveno,zavedanje da so trenutki samo najini... tako krhka sem takrat,tako njegova.upam,da dojamete bistvo tega kar sem napisala.
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?