analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%

Skupaj glasov: 1135

ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

ja severa. S tem, da jaz sem enkrat poskusila pa sem mislila, da bom umrla od bolečine. Nisem več poskušala niti v pijanem stanju :D
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: girl next door

Neprebrana objava Napisal/-a pikica69 »

jst sm tut ze probala... celo veckrat... pa me je vedno ful bolel, ne glede na to, kolk sm bla sproscena... :nixweiss:
"well, that answers one question but arouses several others!"
nataska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataska. »

Sem probala pred kratkim. Se mi zdi, da me ni bolelo ravno zato, ker sem bila tako vzburjena...da sem jaz dala pobudo in je bil kar malo začuden. "Si prepričana?" je vprašal. "Seveda! Lubi, hočem te..." In tako se je začelo :wink: No, do sedaj sva le enkrat. Ampak sem prepričana, da bova še! :flamingdev:
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: girl next door

Neprebrana objava Napisal/-a pikica69 »

zakaj nekatere nc ne boli, nekatere pa ful? mislm, sej vem, da mamo razlicen prag bolecine pa to... ampak vseen... se ne stejem med tiste, k zacnejo takoj jamrat... :/
"well, that answers one question but arouses several others!"
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

Jaz še tud nisem probala..pa me ne mika..mogoče kdaj :razz:
Uporabniški avatar
dr_Brane
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dr_Brane »

Res je da je prag bolečine pri vsekem mal drugačen, vendar pa pri zdravi danki, kjer ni poškodb in vnetij sluznice in kjer je stanje žilja normalno, nima kej bolet; seveda če penetracija ni pregloboka in prehitra.

Globoke penetracije morajo obvezno bolet, ker je danka dolga 15 cm in če je penis dolg in penetracija globoka pride do bolečin, saj je zadnji del danke nepremičen in pritjen na zadnjo trebušno steno in se tako ne more prilagajati penisu.

Če par analno sexa, je to zadovuljujoče le za moškega, saj sfinkter otesnjuje penis in je zato boljši občutek. Da bi pa bil analni sex za žensko prijeten, pa ni nobenih pametnih fizioloških osnov, razen da so tam prosti živčni končiči v steni danke, tako da je tisto kar pride po njih v možgane odvisno od tega kaj si ženska domišlja (po domače rečeno:"zaradi tistih živčkov v danki ženska ve da ima nekaj v riti,....če pa ji bo pa to ugajalo pa je zgolj hotenje.....recimo nobena ne reče da ji paše odvajenje blata, no ja kot olajšanje že, da bi pa to imelo kak poseben zadovoljujoč učinek za žensko pa ne, kjub temu da so vzdraženi isti končiči kot pri analnem sexu.)

Tko da če vam paše je to zgolj fikcija, če vam pa ne, pa tudi.
:onceldoc:
Hotica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hotica »

Sem že prakticirala, pa ne samo enkrat....Prvič je bilo bolj tko-tko, no....Na mojo srečo vsaj bolelo ni tako zelo, kot drugič....Takrat pa bi najbrž lahko naslednji dan brez dvoma rekla, da imam 'hudiča v hlačah'....In potem še in še in še.....Sedaj je že bolje...Ampak, da ne bo kdo mislil, da sva z lubijem že prava profija na analnem...Počasi...."Klasičen sex" pri nama še vedno rula :evil:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Ma ne vem, men pa paše. Full mi je filing. Ne vedno, ampak dost pogosto. Mojmu tut paše, nimava nobenih predsodkov. Mislm, da bova še naprej prakticirala. Prvič, k sm probala, je bil filing mal čudn, je bolel, samo se kmalu navadiš...sam počas se mora dogajat...na začetku.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Uf ste trapasti. :D
Midva sva to že ful velikrat probala, uspelo je pa samo parkrat, ker me navadno boli. Zakaj? Ker nisem popolnoma sproščena. In ni res, da bi to blo cool samo za moškega. Ne vem, kje ste to pobral? Čisto enako cool je kot navaden sex, oz. lahko še celo boljše. Ja, za žensko. :wink:
Mislim, da si je pametno kupit kakšne tiste analne pripomočke, da se vse skupaj malo navadi in pripravi. Potem je ziher lažje. :D
Pa po moje je odvisno tut od velikosti njegovga..... Pri nama ni šans, če nisem 1000% pripravljena. :wink:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

ja midva sva tudi že parkrat probala, samo pač ne gre vedno notri, ker jaz nisem sproščena....drugače pa to kr fajn paše, tako meni, kot tudi mojemu lubiju...sam nikol pa ne siliva notri, če gre gre, če pa ne pa pač ne, greva pa na druge položaje :D
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Hm, mi ne diši.
hostesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a hostesa »

men tud ni všeč...tak grozn filing...ker ni raztegljivo kot psredaaj...men ni pasalo zato se izogibam temu...spreščen je res treba bit---ampak sem se potrudla in vsen ni blo fajn... :roll:
Uporabniški avatar
anitt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: brežice
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anitt »

Mene je pa ful bolel prvič za zjokat je blo :cry: in sem si rekla nikol več.Pol se je zgodil pa še enkrat :) pa me sploh ni bolel,mogoč ko je že neki časa trajal,sam to se mi ne zdi čisto nič čudnega,saj nisi tko moker v anusu.Vrjetno boma še kdaj s tipom. :oops:
nataska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataska. »

Ženska si mora to želet, noro želet! Tako sem si vsaj jaz. In me morda zato ni bolelo, ker sem bila več kot preveč vzburjena. Seveda sva uporabljala lubrikant, da je šlo lažje (brez ne verjamem, da bi lahko), pa tudi on ni šel "do konca" s svojim junakom, ker bi gotovo bilo boleče. Tak da je bilo v easy, ampak ful dobr! :oops: :D
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikolinca »

Ja, se strinjam da si morš to res ful želet... Mene je ful bolel ko sma hotla...in zdj me je tut strah še enkrat probat..in to je vse sam v glavi. Čeprov men analni sex ni nč vzburljivga..in tut nč ne čutim (beri: tko kt pr navadnem sexu..) :D
Tipu pa pustim tko da gre s prstom not u ritko...to je še sprejemljivo :)
Odgovori