analni sex?
Res je da je prag bolečine pri vsekem mal drugačen, vendar pa pri zdravi danki, kjer ni poškodb in vnetij sluznice in kjer je stanje žilja normalno, nima kej bolet; seveda če penetracija ni pregloboka in prehitra.
Globoke penetracije morajo obvezno bolet, ker je danka dolga 15 cm in če je penis dolg in penetracija globoka pride do bolečin, saj je zadnji del danke nepremičen in pritjen na zadnjo trebušno steno in se tako ne more prilagajati penisu.
Če par analno sexa, je to zadovuljujoče le za moškega, saj sfinkter otesnjuje penis in je zato boljši občutek. Da bi pa bil analni sex za žensko prijeten, pa ni nobenih pametnih fizioloških osnov, razen da so tam prosti živčni končiči v steni danke, tako da je tisto kar pride po njih v možgane odvisno od tega kaj si ženska domišlja (po domače rečeno:"zaradi tistih živčkov v danki ženska ve da ima nekaj v riti,....če pa ji bo pa to ugajalo pa je zgolj hotenje.....recimo nobena ne reče da ji paše odvajenje blata, no ja kot olajšanje že, da bi pa to imelo kak poseben zadovoljujoč učinek za žensko pa ne, kjub temu da so vzdraženi isti končiči kot pri analnem sexu.)
Tko da če vam paše je to zgolj fikcija, če vam pa ne, pa tudi.

Globoke penetracije morajo obvezno bolet, ker je danka dolga 15 cm in če je penis dolg in penetracija globoka pride do bolečin, saj je zadnji del danke nepremičen in pritjen na zadnjo trebušno steno in se tako ne more prilagajati penisu.
Če par analno sexa, je to zadovuljujoče le za moškega, saj sfinkter otesnjuje penis in je zato boljši občutek. Da bi pa bil analni sex za žensko prijeten, pa ni nobenih pametnih fizioloških osnov, razen da so tam prosti živčni končiči v steni danke, tako da je tisto kar pride po njih v možgane odvisno od tega kaj si ženska domišlja (po domače rečeno:"zaradi tistih živčkov v danki ženska ve da ima nekaj v riti,....če pa ji bo pa to ugajalo pa je zgolj hotenje.....recimo nobena ne reče da ji paše odvajenje blata, no ja kot olajšanje že, da bi pa to imelo kak poseben zadovoljujoč učinek za žensko pa ne, kjub temu da so vzdraženi isti končiči kot pri analnem sexu.)
Tko da če vam paše je to zgolj fikcija, če vam pa ne, pa tudi.

Sem že prakticirala, pa ne samo enkrat....Prvič je bilo bolj tko-tko, no....Na mojo srečo vsaj bolelo ni tako zelo, kot drugič....Takrat pa bi najbrž lahko naslednji dan brez dvoma rekla, da imam 'hudiča v hlačah'....In potem še in še in še.....Sedaj je že bolje...Ampak, da ne bo kdo mislil, da sva z lubijem že prava profija na analnem...Počasi...."Klasičen sex" pri nama še vedno rula 

-
- Cosmopolitanka
Uf ste trapasti.
Midva sva to že ful velikrat probala, uspelo je pa samo parkrat, ker me navadno boli. Zakaj? Ker nisem popolnoma sproščena. In ni res, da bi to blo cool samo za moškega. Ne vem, kje ste to pobral? Čisto enako cool je kot navaden sex, oz. lahko še celo boljše. Ja, za žensko.
Mislim, da si je pametno kupit kakšne tiste analne pripomočke, da se vse skupaj malo navadi in pripravi. Potem je ziher lažje.
Pa po moje je odvisno tut od velikosti njegovga..... Pri nama ni šans, če nisem 1000% pripravljena.

Midva sva to že ful velikrat probala, uspelo je pa samo parkrat, ker me navadno boli. Zakaj? Ker nisem popolnoma sproščena. In ni res, da bi to blo cool samo za moškega. Ne vem, kje ste to pobral? Čisto enako cool je kot navaden sex, oz. lahko še celo boljše. Ja, za žensko.

Mislim, da si je pametno kupit kakšne tiste analne pripomočke, da se vse skupaj malo navadi in pripravi. Potem je ziher lažje.

Pa po moje je odvisno tut od velikosti njegovga..... Pri nama ni šans, če nisem 1000% pripravljena.

Ženska si mora to želet, noro želet! Tako sem si vsaj jaz. In me morda zato ni bolelo, ker sem bila več kot preveč vzburjena. Seveda sva uporabljala lubrikant, da je šlo lažje (brez ne verjamem, da bi lahko), pa tudi on ni šel "do konca" s svojim junakom, ker bi gotovo bilo boleče. Tak da je bilo v easy, ampak ful dobr!

Ja, se strinjam da si morš to res ful želet... Mene je ful bolel ko sma hotla...in zdj me je tut strah še enkrat probat..in to je vse sam v glavi. Čeprov men analni sex ni nč vzburljivga..in tut nč ne čutim (beri: tko kt pr navadnem sexu..) 
Tipu pa pustim tko da gre s prstom not u ritko...to je še sprejemljivo

Tipu pa pustim tko da gre s prstom not u ritko...to je še sprejemljivo