*SweetGirl* napisal/-a:A zdaj bo pri nas prison break?Ob sobotah 21.50 "beg iz zapora" Da še jaz začnem malo gledat.. predvsem zarad W.M.
Upam da gledaš, pa tudi vse ostale, ki jih do zdaj ta serija še ni zasvojila.. Js vem, da če bom doma, bom vsako soboto TV prižgala, tud če sm že vse vidla
Ok je ta serija huda! Že spet sm odvisnica postala! Do zdj sm bla v pondeljek, zdj sm pa še v sobotah...damn you tv A un tatoo, ki ga ma gor...to je res prav načrt??
evo mene je g00fy_qa čist navdušla nad pb, sam nikoli nisem mela zares cajta to zlaudat. in potem včeraj pride na pop tv in itk gledava s fantom. oba sva do konca not padla. in definivno ne zdržim naslednje sobote, tak da se že kar pridno laudajo naslednji deli dol . + še moj fant je čist obseden s serijo, tak da na ''žalost'' bodo sobote rezervirane za pb.
“Fashion does not only exists in dresses; fashion is in the air, it is brought in by the wind, one feels it coming, breathes it in, it is in the sky and on the pavement, it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
sofia83 napisal/-a:Wentworth je mulat?? Zanimiva je ta genetika
Pa ne sam to:
He is of African, Jamaican, English, and German descent on his father's side, and of Russian, French, Dutch, Syrian and Lebanese descent on his mother's side.
gaby_ napisal/-a:evo mene je g00fy_qa čist navdušla nad pb, sam nikoli nisem mela zares cajta to zlaudat. in potem včeraj pride na pop tv in itk gledava s fantom. oba sva do konca not padla. in definivno ne zdržim naslednje sobote, tak da se že kar pridno laudajo naslednji deli dol . + še moj fant je čist obseden s serijo, tak da na ''žalost'' bodo sobote rezervirane za pb.
KONČNO! That's all I have to say.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Angel girl napisal/-a:Jst sm tud včer gledala in mi je kr všeč. Zgleda da zdj sam še dobre nadaljevanke delajo al kaj Včas so bli sam Prijatelji, zdj pa vse te novejše čist
Jaaaa meni je bilo tut všeč včeraj
Drugač a ste vedle, da je Wentworth hodil na Princeton
"Graduated from Princeton with a degree in English" (imdb)
Letting him prove how much he loves you is SO today