S katero ocene bi ocenili sebe
Jaz sem pa čista desetka.
Pa saj pravijo, da se moraš sam sebi zdeti popoln, da si zares popoln?
In pravite, da nihče ni popoln? To je čisto odvisno kakšna so vaša merila... Če se sprejmeš s svojimi napakami vred, se zlijejo s tvojimi pozitivnimi točkami in to tvori popolnost --> that's my philosophy
.
No drugače pa se nikoli nisem obremenjevala z videzom, niti s pomankljivostmi karakterja... Ampak se bom ocenila s povprečno sredino, da ne bom izpadla presamozavestno
.

Pa saj pravijo, da se moraš sam sebi zdeti popoln, da si zares popoln?
In pravite, da nihče ni popoln? To je čisto odvisno kakšna so vaša merila... Če se sprejmeš s svojimi napakami vred, se zlijejo s tvojimi pozitivnimi točkami in to tvori popolnost --> that's my philosophy

No drugače pa se nikoli nisem obremenjevala z videzom, niti s pomankljivostmi karakterja... Ampak se bom ocenila s povprečno sredino, da ne bom izpadla presamozavestno

-
- Sramežljivka
- *nAughTykA*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
- super_shine
- Komunikatorka
Tam nekje, med 8 in 10, torej 9
Ker pač sem kar sem, in četudi mi kaj ni všeč na meni, nimam kaj storiti, razen zmrdovati se. Res pa je, da znam bit zelo zelo prijazna in zelo čudtvena oseba, vedno nasmejana, imam pa tudi dneve, ko bi se najraje zbrisala s sveta, ko mi gre vse narobe, se prepiram po nepotrebnem in valim krivdo na druge, znam bit zelo pasja. Tako da kar 9 ja 

-
- Debatorica