suspicious_ napisal/-a:ker je veliko tem o varanju, sem se odločila da bom napisala kar tukaj...
Zanima me ali ste kdaj prevarale fanta, vendar mu tega niste nikoli povedale iz takšnih ali drugačnih razlogov. Je to sploh mogoče prikrivati v nedogled?
jst nisem nikoli varala. sicer se je že zgodilo, da sem ga vmes srala s kom, ampak sem bila takrat v odprti zvezi in sem to lahko počela. temu partnerju sem tudi vse povedala.
je pa tole zelo težko odgovorit. če bi prevarala, bi verjetno preverila šanse, ali lahko od koga drugega izve za to in se na podlagi tega odločila, ali naj mu povem. ne vem pa, kako bi to delovalo v praksi, ker sem zelo slaba lažnivka, tudi glede belih laži. ampak če bi v zvezi vse štimalo ter nikakor ne bi hotela izgubit fanta in bi mi bilo res ful žal za prevaro, mu raje ne bi povedala, ker bi s tem tvegala obstanek zveze.

sploh ne vem kako nej na kratko tole opišem..no nekak tko gre..: ko sm bla pr fantu sm prebrala njegove loge z msnja ko si je dopisoval s svojo prijateljico..in tam sta se skos hecala in potem med vsemi temi heci itd preberem njegove odgovore na njene izjave kot so: a ti ga pomagam narest (k je rekla da bi ga rada mela), uu zdej bom pa več kle (ko je rekla da bo prišla študirat v kraj kjer on živi), uf jst bi te celo prežgačku (k je rekla da bi ga ona špiknila neki), kaaj bi ti deluuu eej.. (ko je rekla da bi ga neki zeznla) pa aaa k bi ti vedlaaa (ko je rekla kaj pa bi naredu?).. tko je nekak povzetek..ful mi je bed..pustila sm ga že pa sm spet začela ker mi je trdiu da to ni nč pomenlo da me ma rad celo joku je itd in ko sm morila in morila je najprej skos govoru da NE VE zakaj je to pisu, zdej enkrat k sm ga prisilila da mi da točn odgovor, je pa reku da je razmišlju in da misli da je zgleda hotu izpast tko faca al kaj že.. drgač sm pa jst že na začetku sumla da je biu zatreskan vanjo, sam k ona ni hotla bit z njim k je bla v enga druzga zaljubljena in tud ona na vse te njegove izjave spolh ni reagirala ampak je večinoma obrnila temo na čist druzga..pametna!
) In seveda, če ta traja že lep čas. Pomoje tvoj bivši sam ne ve, kaj bi rad oz. mu je postalo rahlo dolgčas. Če bi ga hotela kdaj enkrat nazaj oz. on tebe dvakrat premisli, ker lahk se zgodi, da je na začetku vse lepo in prav, potem pa se začne vse ponavljat. Bodi brez skrbi, če te je prevaru ali ne, vedi da nič ni večno, ampak vse omejeno. Nauči se živeti s tem. Pa srečno.