No to je samo moje mnenje

inchy84 napisal/-a:Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
pikica69 napisal/-a:inchy84 napisal/-a:Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
kaj pa ko si napudran... takrat pa ti papircki verjetno ne pridejo v postev ne??
inchy84 napisal/-a:Jst mam od Essence tut par stvari. Nad nekaterimi sem ful navdišena, nad nekaterimi pa zelo razočarana.
Hmmm puder od essence (3v1) je za moje pojme slab (je komedogen, masten, skoraj brez AOK) in zato na mojo kožo tega ne nanašam (kljub temu, da puder uporabim mogoče 2x na let)
Puder (New skin make-up) je po sestavinah veliko boljši (ni komedogen, nemasten, z UVB zaščito-tudi UVA, vlažilen) glede na moj tip kože mi tale puder kar odgovarja![]()
Čist so me razločarale bronzing pearls, preveč trde kroglice in čist nič ne ostane na čopiču, posledično tut ne na obrazu![]()
Ful dobri so mi njihovi lipglossi (tisti z okusom) tut sestavinsko.
Laki za nohte so tut kar vredu.
Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice