js bi mela kokeršpanjelčka, malamuta, bernskega ovčarja, al pa kšnga collieja.. drugač pa že od tretjega razreda, k sm ga mela na enem zvezku, sanjam o bobtailu
kraški ovčar mi nekako najbolj odgovarja...tako vizualno kot po karakterju....imamo pa zdaj doma že drugega...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Ne vem kdo je že spraševal kakšne je razlika med sibirskim huskyjem in aljaškim malamutom...razlika je očitna že na prvi pogled. Husky ima plečne višine od cca 51-60 cm, malamuta pa od 58-71 cm. Tako, da se opazi že v sami velikosti. Malamut je tudi bolj "čokat".
Čudovita pasma mi je doberman. Tak eleganten pes res mi je noro lep! Bi ga imela ko bi šla na svoje, seveda pa pod pogojem da bi imela dovolj časa ker ta pasma zahteva veliko truda.
Pri men so pa med najljubšimi pasmami: beli višavski terier (mam enga doma ), zlati prinašalec in bernski planšar. Sicer so mi pa vsi "kužki" izredno simpatična bitja .