Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a fatima »

Zakaj je nekdo po 20 nedolžen?
Meni se zdi zanimivo, zakaj nekdo pred 15 zgubi nedolžnost.
Današnja družba je tempirana da se čimprej seksa....Mislim, pri 13 ali 14 si še otrok.
Večina, ki jih jaz poznam, je začela seksat, ker so pač vsi drugi...Če so pa drugi res seksali pa nikoli ni noben vedu....

Da sem še vedno nedolžna je več dejavnikov. So bile in niso bile šanse, sem in nisem bila zainteresirana. Pač nekako mi ne paše pri nekomu postat statistika. Po drugi strani pa zakaj bi z nekom, ki mi sploh ni všeč....

Vsi majo itak različne razloge zakaj niso in tisti, ki so vejo zakaj so.

Z bivšim sva se pač odločila da je že čas da midva pa bi...in kaj je bilo. Mene je pač ful ampak res ful bolelo (on tut nima glih majhnega) in sva prestavla. In tako nikoli nisva, ker se tut ni znal reagirat normalno. Najprej me je nadrl - s tem da se mu je zdelo ful fajn da sem še nedolžna. Pol je pa videl, da to ne bo šlo tako na hitro kot pri njegovih bivših. Zakaj naj bi se s takim ukvarjala (so še drugi dejavniki zraven zakaj sva končala, tako da ni samo seks).

Meni se ne zdi neg big deal da mam 20+ in še nisem. Če bi mi bilo samo do seksa pač vprašaš prvega, ki ti je všeč če bi se dal dol s tabo... Spet pa nisem taka, ki bi čakala na g. Idealnega (teh itak ni).
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mam en par frendic/sošolk k se sekirajo pr 18/19, da so še vedno nedolžne in z vsakim k zaserjejo že načrtujejo kko bojo šle do konca..
Mene niti malo ne sekira da pr skorej 19ih, nism še šla. Blo je 8375732 priložnosti (prva že pr 15ih), pa nism hotela k se mi ni zdel noben primeren. Večkrat je že skorejr atalo pa me je al kak klic "rešil", al pa sm na lep način zavrnla tipa, čeprou mi je blo malo žal za njega, da grem z njim na samoten kraj in rata pestro pol pa zadnji trenutek zaje*em.. :roll:
Po pravici povedano se še šparam za enga, s katerim ne vem niti če bo kej.
Meni se mi ne zdi cela reč da je človek nedolžen pr 20 al 21. Lih zdej en dan sm pa res malo čudno pogledla kr sm zvedla za enga da je pr 23ih še vedno nedolžen.. Sej ni cela reč, samo vseeno sm malo čudno pogledla kr nism tega pričakovala.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

fatima napisal/-a:Meni se ne zdi neg big deal da mam 20+ in še nisem. Če bi mi bilo samo do seksa pač vprašaš prvega, ki ti je všeč če bi se dal dol s tabo... Spet pa nisem taka, ki bi čakala na g. Idealnega (teh itak ni).

Se strinjam s tabo. Meni se tudi en zdi nič takega, da je kdo toliko star pa še ni seksal. Celo zelo spoštujem take, ker mislim, da so že prava redkost. Tako, da ne hitet za brez veze. Ko bo čas, se bo to zgodilo samo od sebe, brez ne vem kakšnih načrtovanj :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

[vanessa] napisal/-a:Lih zdej en dan sm pa res malo čudno pogledla kr sm zvedla za enga da je pr 23ih še vedno nedolžen.. Sej ni cela reč, samo vseeno sm malo čudno pogledla kr nism tega pričakovala.
Jst mam 22 let pa sm tud še nedolžen. Ne vem, zakaj bi bilo s tem kaj narobe.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Fantin napisal/-a:Jst mam 22 let pa sm tud še nedolžen. Ne vem, zakaj bi bilo s tem kaj narobe.

Bolje to, kot da bi jih imel že 20 za sabo :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Fantin napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Lih zdej en dan sm pa res malo čudno pogledla kr sm zvedla za enga da je pr 23ih še vedno nedolžen.. Sej ni cela reč, samo vseeno sm malo čudno pogledla kr nism tega pričakovala.

ok, btw, ti to zmeraj neki omenjaš. Sj je ql. :?
Tip dej se dol, pa nehi že s to nedolžnostjo :D joke :D :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

*lilica* napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Jst mam 22 let pa sm tud še nedolžen. Ne vem, zakaj bi bilo s tem kaj narobe.

Mene ne moti ne eno in ne drugo :) .
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

*lilica* napisal/-a:

Saj tak odgovor je verjetno želel, ko pa ves čas to tako poudarja. :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tonja napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:

Mene ne moti ne eno in ne drugo :) .

Mene bi pa motilo, da jih je mel že 20 za sabo. Ker bi imela občutek, da sem jest potem številka 21, on pa da komaj čaka, da bo prišel do številke 22 itd.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:D Saj številka 21 bi dejansko bila :D .
Ne vem, jaz pač od tipa ne pričakujem, da bo neki deviček, ne pričakujem, da se bo zdaj samo jebal z desanko rukič, pač preprosto mislim, da je večina fantov danes spolno aktivnih in svobodnih, ter nimajo ovir, kot so bile nekdaj v moških glavah. Seveda ne govorim zdaj o vseh moških, ampak o večini.
Prav tako nimam navade moških spraševat o njihovi preteklosti in podobno, ker me dejansko ne zanima, kakšno je bilo njegovo spolno življenje in mislim, da je to tako ali tako njegova osebna stvar, na katero jaz tako ali tako ne morem niti nočem vplivat.
Prav tako ne moreš fanta ali deklet sodit po številu spolnih partnerjev. S tem mislim predvsem to, da če je imel pred neko osebo x spolnih partnerjev, da bo potem to nadaljeval. Ni nujno.
Skratka, meni se pogojevanje spolnih partnerjev ne zdi smiselno, to mi ni ovira.
Kot sem že enkrat napisala, je en moj bivši šel h kurbam (kolegi+firbec :D ), ampak to preden sva se midva spoznala. Pa naj ga zaradi tega obsojam ali kaj podobnega?
Kdo pa sem jaz, da imam kakršnokoli pravico obsojat pretekla dejanja, ki jih je nekdo storil še preden je mene sploh (s)poznal?
Preteklosti tako ali tako ne gre spremenit, pa če je še tak obupna.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Fantin napisal/-a:

Zakaj pa ti to razlagaš prou u usaki temi? Da bi se ena žrtvovala pa končala to in bi se preselu u temo, "kdaj ste prvič"? :D

Drgač pa, ne rečem, da bi lih skakala u luft od sreče, ko bi zvedla, da jih je meu pred mano malčk več, se pa usen ne bi lih na velko sekirala, če bi biu dečko drgač čist fejst. Prznam, da bi me bl motlo dejstvo, da ni meu še nobene.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Shane.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Shane. »

Js mislim, da delaš čisto prau. Noben nima pravice da te v to sil, to nardiš takrat ko sama hočeš =)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

meni bi bilo čudno, da je fant star 22 pa da še z nobeno ni bil..
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Men so pa čudni tisti, ki se dajejo dol pri 15-ih ali 16-ih.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men se zdi tko ene 17 navadn.. poznam pa tut primere, k so ble stare 12 let .. :?
Odgovori