jullia_ napisal/-a:A pa se tebi to, da 26-letnik ne zna sam pospravit postelje, ne zdi problem?
Tri stvari so, ki se mi zdijo nepotrebne:
1. postiljanje postelje in
2. pranje avtomobila ter
3. pometanje dvorišča
Pontifex Maximus napisal/-a:Zame osebno bi bilo zelo veliko razočaranje, če bi moral zapustiti dom, kjer nas je živelo že toliko generacij in upam tudi, da bodo tu živele nadaljnje generacije.
Jaz ne vidim razloga, da bi se selil, če imam vse tukaj na dosegu rok.
Pontifex Maximus napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:^^ Hmmm, kaj pa če bi tudi tvoja partnerica imela stanovanje doma in bi se ji zdelo brez veze hodit od doma, ker ima tam vse kar rabi in tam živi že 5 generacij njene familije?
Ne vem. Po mojem bi kar samomor naredil.
Pontifex Maximus napisal/-a:Saj je stanovanje na svoje. Pri vsem sem prpravlen popustit, sam glede selitve pa ne. Mislim, da bi mi bilo lažje živet brez noge, kot pa da bi moral iti živet drugam.
Se pravi, če bi punca hotela, da gresta drugam, ker se recimo z vašimi RES ne bi razumela, potem bi raje z njo zaključil (Se pravi storil samomor, ali pa jo pustil) kot pa da bi prisluhnil njeni želji, da se odselita)....
Pontifex Maximus napisal/-a:jullia_ napisal/-a:A pa se tebi to, da 26-letnik ne zna sam pospravit postelje, ne zdi problem?
2. pranje avtomobila ter
3. pometanje dvorišča
2. pranje avtomobila ter
3. pometanje dvorišča