Ženska narava

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

In kaj naj bi bila ta njegova motnja? Psihoza?! (Ker misli, da so vse ženske enake/zlobne/preračunljive, nezveste ... )
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Moj sestavek ni bil uperjen direkt v CP, sicer pa nikoli ne veš. Imel kolegico, ki je izgledala zelo ok in samozavestna, pa se je šele kasneje izkazalo da je imela hude težave pri sebi, ki so vodile tudi v nekajkratni poskus samomora.

Nikad se nezna.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Da, to je res, ampak CP je predvsem nesamozavesten, ob tem pa pošteno nestrpen!! To je dejansko zelo hitro kaznivo dejanje, se mu pa s tem, ko se mu kaže drugačno sliko, kot jo ima v glavi, v bistvu tudi pomaga ....
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

CP, preveč jamraš, ženske tega ne marajo.

Akcija, ne jamranje. Z jamranjem ne boš nobene prepričal.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Eh abby, pa sej vem da poskušaš vsem pomagat in spremenit mnenje na boljše ampak enih stvari enim ljudem pač ne moreš pa če se še tako trudiš.

Kolk ste slovenca prepričevale, da naj se ne obremenjuje pa mu nič ne pomaga. CP je podoben kaliber po mojem. Pač, sej vsak ma neka načela in neko mnenje o zadevah, ki ga do smrti ne bo spremenil, tudi ti in jaz.
Kako pravilno pa je to mnenje bo pa pokazal samo čas :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

na ženskem forumu bentit čez ženske je pač drezanje v osje gnezdo.

cp se čisto zavestno spušča v to.

ob tem ugotavljam, da je dosti tipov malo mazohistično naravnanih (no, najbrž to velja za oba spola), ker je očitno lažje furat žrtev in krivit druge za svojo nesrečo, kot se zazret v ogledalo in probat popucat pri sebi.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

floribunda napisal/-a:na ženskem forumu bentit čez ženske je pač drezanje v osje gnezdo.

cp se čisto zavestno spušča v to.

ob tem ugotavljam, da je dosti tipov malo mazohistično naravnanih (no, najbrž to velja za oba spola), ker je očitno lažje furat žrtev in krivit druge za svojo nesrečo, kot se zazret v ogledalo in probat popucat pri sebi.

Mja, to pa vedno :D Ta mazohistična naravnanost je pa prisotna pri obeh spolih po mojem mnenju. Mogoče je celo bolj vidna pri ženskah, ki večkrat in lažje izražajo svoja čustva kot moški.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

floribunda napisal/-a:
mastermind napisal/-a:Chill.. Da ne bo še kakega samomora.. Mal ste si ga preveč privoščle punce

me mu samo razlagamo, da bo lahko kdaj seksal, če bo malce pospravil podstrešje, on pa trdi, da nikoli ne bo seksal, ker ne ustreza lepotnim standardom paris hilton.

Tudi jaz sem tako razumela napisano... čisto prijazno ste napisale in predstavile, kot da je nezadovoljstvo CP predvsem posledica spleta nesrečnih okoliščin in neustrezne okolice, ne pa da je on sam slab človek :nixweiss: Ne vem, no, meni se je zdelo kot pomoč oz. ugibanje vzroka težav, ne pa kakšno zmerjanje in/ali zaničevanje :)

To z mazohizmom in jamranjem pa pogosto kar za oba spola velja :)
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

@folk_tukigor:Mene nič ne moti, če me kritizirate, blatite ali pišete vse mogoče stvari o meni, dokler je to kar napišete, iskreno in resnično. Vam povem, da mam že pouhn k#rac tega bombardiranja z lažmi, predvsem pa s strani žensk, tako da dejansko bolj cenim iskrena, resnična mnenja v najbolj surovi obliki, kot pa klasičen, politično korekten bulšit. Ma me bo manj razpidilo če mi žensk reče "Ej tastar, raj se dam dol z medvedom, k pa s tabo, lej kako zgledaš...", kot pa "Sorry, jst nism taka, jst tega ne počnem" ali pa "trenutno nisem v fazi za zveze, mogoče se kdaj v prihodnosti dobiva na kavici pa probava srečo..hi-hi*kisel, fejk nasmešek*", mislem fuck off, a lahko enkrat v lajfu nehaš lagat, prekleto emocionalno, s sarkazmom napolnjeno, patološko lažnivo bitje.

Drugače pa še ena zgodbica.Kolega je naredu house party, na katerega je prišla punca, za katero sem že nekaj časa nazaj začel ogrevat. To punco sem spoznal kake pol leta nazaj, isto na zabavi od tega kolega, ki je btw, best frend od te dečve. Takrat se mi je zdelo, da sem ji všeč in sem jo hotel podret, vendar se ni pustila. Sem prašal kolega, če ni bolj "radodarnega tipa" ženska ali če sem ji samo jaz turn off in mi je rekel, da se ne daje dol kar tako in pa da je bolj zaprtega tipa - da ne hodi po diskačih, zabavah, ne pije itd., rekel mi je če jo podrem kadarkoli v prihodnosti, da mi podari svoj avto. Men je bil to instant rajc, ker je to ženska kakršno hočem za punco. Potem sem ga prašal, če je sploh komu dala kar tako (baje si vse povesta) na prvi večer, ali pa po parih formalnih srečanjih, pa je rekel da ne.
Na zadnji zabavi so se stvari odvijale drugače. Kot sem omenil je frend povabil to punco, povabil je pa tudi nek tretji folk, med katerm je bil neki frajerski tipo - velk, temn, ok v faco pa nič posebnega od osebe - ni bil funny, niti mi ni deloval samozavesten, ko sem se z njim pogovarjal, je bilo tako, kot da bi se pogovarjal z bančnim uslužbencem na okencu. Ta tip in pa punca, katero sem omenil, sta se spoznala na tej zabavi, torej se nista od prej poznala. In kaj je bilo?Tipo jo je podrl, taisti večer. Sem prašal frenda, kaj za vraga je bilo to, pa je rekel "Lej, tipo je postaven pa lep, realno gledano. Pač mu je uspelo to kar ostalim povprečnežem ni in to je to. Tak je realen lajf. Jebi ga."

V glavnem še ena bomba je padla name, spet je bil alpha model v igri (velik, temen, lep aka Mr. Zmerej Isto), spet sem bil priča ženske hipokratske narave in še en razlog več, da si rečem, life sucks.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

A se ti ne zdi, da ti nima bit kej žal za tako punco, ki da noge narazen nekomu, ki ga prvič vidi?

Valda da se dobre mačke ne palijo na povprečneže, to je logično. A se teb zdi zanimiva kaka kolegica z 15 kil preveč, pa četud je super oseba? Meni ne.

Sam da pa zarad tega trdiš da life sucks, eh c'mon. Če te že tolk mot da ne morš napičit ene hudače, si pa zber 60€ pa maš eno kurbico za pol ure, si jo zbereš po izgledu in je to to.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Očitno ga ne bi kaj posebej motilo, glede na to, da je tudi on njo prvič videl, pa se je vseeno hotel spolno parit z njo... ne vem, zakaj bi imel hinavska dvojna merila, svoje k svojim pač :)

Meni je že na splošno vse bolj ogabno in nerazumljivo brat moške poste po forumih, res, kot da ste neke živali, divjad ali govedo v sezoni parjenja :heul: Kakšni izrazi, ambicije ipd. se pojavljajo v tekstih, brrr... Brez zamere, sej vem, da smo ljudje v osnovi živali, pa vseeno :D
Zadnjič spremenil dot, dne 07. Okt. 2013 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ah ne.. Po mojem ga je sam tok zrajcala možnost, da dobi avto.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

A-a, saj obljuba avta je bila itak šele po tem večeru, ko mu ta načrt ni uspel :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Eh, trust, nima smisla. Nikoli ne boš nobeni všeč ... aja, nekaj puncam si že bil ... uh ... potem si - sodeč po CP logiki - gotovo zelo lep, kar pomeni, da si visok, temen in mišičast ... nikar se ne hrani zgolj za eno - seksaš lahko z vsemi Zemljankami! :wink:
Odgovori