SIDDHARTA
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
nebi vedla...če bi blo res bi pomojem že ful reklamo delali...mogoče pa bo kaj...samo dvomim...kr štuk***PINKYCA*** napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja to se je že daleč nazaj govorilo...***PINKYCA*** napisal/-a:nekaj sem slisala da bodo imeli koncert na štuku
se sam govori? al pa je kaj resnice v tem?

as if.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
***PINKYCA*** napisal/-a:sam lani so meli kar 2 koncerta na štuku!
Ja, sam so meli turnejo po Sloveniji, pa so meli 2 koncerta v Lj, pa 2 v Mb.. Drugje pa po enega... Pa v Mb so ponavadi koncerti na Štuku, ne?

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Aja, pardon.. didn´t know..
Me scusi...

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
nogica napisal/-a:***PINKYCA*** in ostali feni sidarte. A majo oni kje kašno galerijo iz snemanja spota ring. Če so kle kakršnekol slike jih prosm objavte ... pretty pleaseeee![]()
![]()
Pa ne bi Tomija mela, js bi Saro k je not, tko da loh sam une delčke, kjer je onaTnx.
Poglej na njihovi strani galerijo slik - se mi zdi, da je blo neki s tega snemanja..

Eee, sm šla poiskat, evo ti.. Sam je Sara bl mal na fotkah (valda slikal več al manj sam Tomija

Zadnjič spremenil miikena, dne 09. Okt. 2005 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli