SIDDHARTA
-
orion lady
- Komunikatorka

- Kontakt:
- ***PINKYCA***
- Kofetarica

nebi vedla...če bi blo res bi pomojem že ful reklamo delali...mogoče pa bo kaj...samo dvomim...kr štuk***PINKYCA*** napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja to se je že daleč nazaj govorilo...***PINKYCA*** napisal/-a:nekaj sem slisala da bodo imeli koncert na štuku
se sam govori? al pa je kaj resnice v tem?
as if.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica

***PINKYCA*** napisal/-a:sam lani so meli kar 2 koncerta na štuku!
Ja, sam so meli turnejo po Sloveniji, pa so meli 2 koncerta v Lj, pa 2 v Mb.. Drugje pa po enega... Pa v Mb so ponavadi koncerti na Štuku, ne?

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Aja, pardon.. didn´t know..
Me scusi...
Me scusi...Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ***PINKYCA***
- Kofetarica

- ***PINKYCA***
- Kofetarica

nogica napisal/-a:***PINKYCA*** in ostali feni sidarte. A majo oni kje kašno galerijo iz snemanja spota ring. Če so kle kakršnekol slike jih prosm objavte ... pretty pleaseeee![]()
![]()
Pa ne bi Tomija mela, js bi Saro k je not, tko da loh sam une delčke, kjer je onaTnx.
Poglej na njihovi strani galerijo slik - se mi zdi, da je blo neki s tega snemanja..
Sej tok boš pa znala najt, ne?
Eee, sm šla poiskat, evo ti.. Sam je Sara bl mal na fotkah (valda slikal več al manj sam Tomija
).. Hm, sej to ni ta Sara, k je zdej na supermodelu zmagala, al? 
Zadnjič spremenil miikena, dne 09. Okt. 2005 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ***PINKYCA***
- Kofetarica

-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
- Kofetarica

- Kraj: kjerkoli kadarkoli

100x hvala, pridna si!!!