~NIA~ napisal/-a:dobri ste..in kašn je filing tko po recimo treh, štirih letih?? se kj navelišač? je bolše, slabše?
Kak si naredis, tak mas. Vedno je dobro in slabse, oboje mora biti.

~NIA~ napisal/-a:dobri ste..in kašn je filing tko po recimo treh, štirih letih?? se kj navelišač? je bolše, slabše?

smotkica_ napisal/-a:Midva bova imela pa 14.septembra dve leti. Pa mi je zaenkrat še čisto fajn.
Samo nevem kaj hudiča more biti narobe, da greš po recimo 5-6 letih narazen. Vem za tak primer, full sta se štekala pa sta šla narazen. Res nevem. Tako, da če ima katera podoben problem nej mal pove.
Midva s fantom sva šla narazen po 5 letih in pol, no zdej bi mela 5 let in pol pa sva šla mal pred tem narazn ...
Zdjle 7. bo en mesec ...

~NIA~ napisal/-a:vidiš tega se jz najbol bojimpa žou mi je za to.. upam da bosta še enkrt skp.. alpa da ga boš prebolela..
Živet moreš za trenutek oz. se met skrajno d best v temu času ko sta skupi in sploh ne mislit na to! Veš, da sta super in da se mata fino, tko da ...

~NIA~ napisal/-a:hvala.. res občudujem take ženske k se jim zalom u ljubezni pa so še zmer optimistične pr drugih zvezah!!
Ker sama vem kako zlo boli in nobenmu, res nobenmu tega ne prvoščim ... sm zlo vesela, če ljudem okol mene uspeva v ljubezni in so srečni. Ker sama vem kako je če si srečen in noro zaljubljen in vsem prvoščim, da to čutijo in doživijo.