zdaj grem počasi gospodinjit (perilo obesit, pospravit, skuhat kosilo), pol grem spet delat na projektu, pa laufat, pa delat na projektu. pa zvečer gledat film friends with benefits lepo na postelji na toplem.
Za, ker se mi zdi neumno, neetično in nesmiselno nekomu odrekat pravico do tega, da konča svoje življenje oziroma da se mu pri tem pomaga. Vpliv krščanstva, bi rekla.
Edini argument, ki ga imam za proti, je pa ta, da bi se dogajale "zlorabe" in da bi bil nadzor nad izvajanjem ter cel proces (like odobrit evtanazijo) zapleten. Kaj naredit z neprištevnimi? Kdo odloča za njih? Kako resno jemati voljo za evtanazijo od nekoga, ki ga npr zelo boli in z diagnozo raka? Bi si naslednji dan premislil? Se zaveda, kaj zahteva, ali je pod vplivom zdravil/depresije/bolečine ipd.
Ti?
--------------------------------
Videt hočem delu, Claire, Nesanico in Đekija.
Ti?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Po moje da ne. Bi bilo pa treba vprašat koga, ki me je v živo spoznal. Sem pa že dobila odziv, da sem na forumu ful bolj "napdalna", v živo pa bolj "skulirana".
Če bi naključno naletela nekoga s foruma, bi "opazovala iz ozadja", like Slovenc79, al bi se identificirala in dejansko spoznala osebo? Bi mela jajca in rekla, živjo, jst sem ta pa ta, se poznave iz foruma?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!