Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

ne me ne boli, če bi me prevaral bi mi verjetno to danes povedal. Lahko pa da sem naivna in da na koncu popoln tip, tud mene vara, nikoli se ne ve
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vidva sta pa res zanimiv par, vseeno vama je (ala me ne boli), če partner vara. Mogoče bi mogla pa odprto vezo furat. Popolni par s popolnimi potešitvami :)
A goal without a plan is just a wish.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Hm.. no jaz sem tak tip človeka ki bi to na tak način sprejel.. In ja, če sklepam po sebi - zgodila se bo katastrofa ko bo dojel (boljša beseda je premlel), in zlo vrjetno bo imel močno potrebo po tem da izve kdo je bil ta tip, zakaj si to nardila, kdaj, kokrat oz. vse socne podrobnosti.
In zdaj še moj dobronameren nasvet (ker si odreagirala res pravilno in presenetljivo classy) - tega mu pod nobenim pogojem ne povej, ker:
1. noče vedet
2. bo totalno znorel
3. boš izgana in sovražena od vseh ki jih pozna, jih je kdaj poznal oz. jih je sploh kdaj srečal
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

LedZeppelin napisal/-a:Glede na to kok si grdo za*bala, si dejansko dost classy rešila situacijo. Hvalabogu bo tip najdu boljšo, ti boš pa enga bednika.
Kdo pa pravi da bo tip njo pustu.
:lol:

Noella napisal/-a:moj zdaj že bivši tip zna nekaj kar ne zna večina samovšečnih kur na tem forumu in to je odpuščat. Upam sam da ne bo vse to prišlo za njim, pa bo potem kaka eksplozija
Hah. Kot da ni model izgubu cisto vse privlacnosti s tem. Medvedjo uslugo si je naredu, pa lahko se tisockrat reces da je dober ker odpusca.

Noella napisal/-a:hmm še nisi slišala za skupino ljudi, ki pač ne pokažejo svojih čustve, kar pa še ne pomeni, da ne čutijo? no neki novega
Ja, jst sm ravno tako necustveno reagiral. Samo jst sm zensko pustil.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

LedZeppelin napisal/-a:Jap tvoj tip je Jezus Kristus, ti si pa Brezmadežna Devica. Njegov bratranc je pa Judež, claire in ostale pa Poncij Pilat.

jaz nočem biti poncij, ki ni bil "nič" kriv. se je dal zmanipulirat. bom rajši kar kajfa, bom pilata nalagala, da je jezus kriv in naj ga obsodi. ;)
(mah, te biblijske zgodbe so ene res za analizirat).

a bom mogla pol jaz svoje vire vprašat s kom ga serje ta medicinec, ker kot zgleda akvamarin ni uspešna.
ma ni ga tipa, ki bi rekel "ql" če ga ženska vara in "valda" na "a bova kolega?". plis. razen v primeru da komaj čaka da ga baba pusti, ker sam nima jajc (ker je popoln :roll: ).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jz se tut strinjam s puncam da more imet on kakšno drugo, da je tak mirno sprejel, če ne pa je čustveni invalid (se opravičujem na izrazu).

Drugač, pa sploh ne vem zakaj se naša avtorica zdej toliko obremenjuje s bivšim in dopovedovanjem nam da on pa že ni mel nobene ženske zravn zveze, sej nam to ni pomembno, pomembno je le da prepričaš sebe v to in da ti to verjameš.

Tak kot si se prepričala da če ga pustiš, on boljše ne bo najdel, se dej še prepričat v druge zadeve...
Ampak, roko ne srce, takega podna od ženske v prihodnosti zagotovo več ne bo imel, če ga bodo varale ga vsaj z bratrancem ne bodo.
Ni težko biti boljša od tebe, karakterno, tko da nič bat zanj, se bo že znajdel.

Ti si pa zaslužiš tipa podobnega sebi, nezvestega, preračunljivega, tudi takih je velik, tko da tudi ti ne boš imela težav.

In na koncu je tak lepi happy end da ne moreš da verjameš. :lol:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ajča napisal/-a:Če je tako mirno sprejel, potem je verjetno vzrok le-tega kaj od naštetega:
1. nima bohve kakšnih čustev do tebe
2. ima par svojih grehov (ti si bla pri "prijatlcah", on pa pri "prjatlih")
3. je psihopat

My money is on 2 :)
Hehe zenska logika. "OMG nic ni reagiral, jst pa bi, in ker so vsi ljudje taki kot jst lahko to pomeni edino....". Kje je sedaj slavna zenska empatija? :lol:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

^^Moški, ki sem jih spoznala v mojem življenju vsi reagirajo :) . Tako ali drugače (jeza, posmehovanje, začudenje, ...).
Kakšna bi bila pa moja reakcija pa ne vem. Mislim, da bi dokaj hladno/mirno reagirala tisti trenutek, samo roke/noge bi se mi tresle. Ampak v nobenem primeru mi ne bi bilo prav, kar je naredil.
A goal without a plan is just a wish.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst sm jih pa "ze slisal" kao da je nimam rad, ker ne reagiram na nic.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ja sej, je malenkost drugačna situacija, če si ti tisti, ki zapušča ali tisti, ki je zapuščen.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ja če si ti ni njo pustil, si najbrž res bil hladen in nisi reagiral. Če bi pa ona tebe, pa ne bi reagiral, potem pa sori - očitno je v tem primeru res nisi (ne bi) imel rad.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

o tem, o cemer debatirate, je brezveze debatirat. vsak reagira, kakor pac reagira.

men je tut na primer prvi fant, ko sem ga pustila, rekel - ja prov, ce tko hoces. pa sva se mela rada ful in sva bla skupej 5 let pa mu je blo hudo, ker mi je povedal. ampak ker je tak clovek, je reagiral, po vase, hladno

pol drugi, ki pa je mene zapuscal, je prej pol ure cmizdil, preden je uspel povedat, da se je zaljubil v drugo

pac vsak po svoje in glede tega ni treba in ni fer nikogar obsojat, se manj pa oznacevat z raznimi primitivnimi opazkami 'custven invalid'

ce kdo ne ve, kaj je to custvena zrelost, torej vse prej kot to, da se zjokar, ko te kdo pusti, da znoris, ko kdo dela nekaj, kar te jezi ... naj si o tem mal prebere
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ to je vse res, ampak tule gre zato, da kakorkoli obrneš, če tipu ženska pove, da ga je prevarala in on reče "kul", tu nekaj ne štima. ali se pretvarja, ali mu dejansko dol visi, ker je itak nima rad,...
itak vsak reagira, kakor pač reagira. in to veliko pove o človeku. ampak odgovor na njegovo mirno sprejetje pa ziher ni "ker je popoln" kakor se hoče tu prikazati.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Brezveze razglabljat o njegovi popolnosti, ker če bi bil popoln ga ona ne bi šla varat z bratrancem :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ali pa njeni, glede na to da ji je ratalo faks ruknit.... Pa tako popolna. Ahhhh (za dramatilčen pridih so potrebne še pajkice, lobanja v roki in dlan na čelu).
Odgovori