NE, pvic ker je tvegano in grdo, drugic pa, ker so itk mejhne bl prakticne (moderne?) in se mi zdi velik leps ce j zmerno zapolnen dekolte kt pa da mam dve 5kg joske da jh u nbeno kulturno majco ne stlacm
ja punce vsak ima drugačen pogled na to, res je da je moškim všeč naravno , ampak tudi resnično povedano se tudi za umetnim obrnejo pa jih prav nič ne moti.
Ma, saj je re, samo jaz se v svoji koži kar dobro počutim. Pa tudi fantje so različni... En ma ful fetiš na velike, pol dobiš pa kakšnega, ki ma raje manjše... Najbolj varno je, da si to, kar si, ker drugače bi si jih lahko na nekja let menjavale. Pa še vse tiste (predvidevam) bolečine po operaciji...
AUČA!
jaz zaradi bolečin ne bi šla šla bi res v primeru da ti odrežejo prsa zaradi raka, pol pa nimaš druge le če želiš biriti brez, ženska brez prs pa.... nevem no tud zaradi čega drugega bi šla ampka na prvem mestu je to, če bi ostala bog ne dej brez
Hmm... ne, niti pod razno. Nisem tolk nezadovoljna, da bi šla na operacijo. Mogoče, če bi bila res full nezadovoljna in če bi bila res mnenja, da bi bila z večjimi velik bolj srečna (s tem, da si jih nebi dala povečat tako, da bi bile v veličini monitorja...ampak eno normalno velikost. Trenutno sem pa čist zadovoljna s svojimi...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
zakaj pa ne-ampak ne povečat,popravila bi jih(majceno)...ampak,če ne bi bolelo.baje potem ful boli.ampak,zaradi bolečin pravim:moje joškice zgledajo prekleto dobr
hm....jst si tud ne bi dala a ne... ker se mi zdi, da je vsak tujek v telesu neki čudnega...pa čeprav nisem zadovoljna s svojimi prsmi...ampak ko pomislm, na tiste reze pa tist silikon... ne hvala... ampak, če si pa ženska da povečat... njen problem... naj dela kar hoče