Ja pomenil mi bo vrjetno velik če si ga bom dal vtetovirat, zato pa nočem nekih ''frajerskih tatuje'' čez celo roko na mišici in potem še enga na hrbtu kjer ga sploh vidu nebom, ampak enga takega k neki pomeni k me opisuje ka ma zame nek pomen, pa kjer ga lahko js vidim. Eni pa si res dajo tatu zad lepšga.
Ja men so tut simpatični nekje med komolcem in zapestjem sam na na tak velik ampak še malo majnš, uglaunem bom si še mal pogledu na netu kakšne verze pa črke, to pa studiram zdej kr si ga bom dau res čez leto ali dve delat tak da mam zdej dost cajta za razmislt al bi al nebi meu )
Premlad? Ja mogoče. Če mi bo mami podpisala bojo pustil, pa veze itd. Drugač pa js ze imam idejo sej sm jo tud napisu kakšno kitajsk črko, al pa napis ki me opiše, sam sem tu vprašal če še kdo ve za kak tak napis lepega življenskega pomen al pa kej, tako da idejo jaz že imam
Hm, sam res, a otrokom to sploh delajo, a ni tako, da dokler še rasteš, si ni pametno česa pacat na telo... sploh okončine se ti bodo verjetno še kej podaljšale? Podobno kot pri ženskah, ki si kaj tetovirajo na rit / hrbet, pa se nato zredijo in se slikica popači...