Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tale hromost je res krneki. Je pa recimo precej pogosta situacija, da ženska med nosečnostjo praktično 9 mesecev ne sme seksat zaradi določenih zdravstvenih težav. Verjetno se bo tudi Džeki z menoj strinjal, da to ni ravno razlog za ločitev.
Hkrati je pa ta situacija čisto drugačna, kot če ti punca, ki je praktično ne poznaš in te nanjo ne vežejo nobena globja čustva ( o iskreni ljubezni po treh zmenkih pač ne moreš govorit) pove, da 9 mesecev ne misli seksat s teboj. A ni tako? Pa ti je lahko ženska še tako všeč, dejstvo, da v primeru, da se spustiš v zvezo z njo, ne boš seksal (legalno) do februarja, pomoje pretehta.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ti pa res ne razumeš prave ljubezni.

nivea9 napisal/-a:Zato ker sem mnenja, da če mu bila ena punca res grozno všeč, bi pa tudi na sex malo počakal, če bi ona tako želela.

Egoist en :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

nivea9 napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:nivea9, ne, sam je res totalno pretiran primer. Vprašanje ni moralnost/načelnost/humanost Džekija.
Sem tud jz že probala podobno vprašat, z bolj primernim primerom, pa nisem dobila odgovora..

Je. A sem lahko samo z njim povdarila, da nikoli ne reci nikoli. Zato ker sem mnenja, da če mu bila ena punca res grozno všeč, bi pa tudi na sex malo počakal, če bi ona tako želela. Očitno pa misli samo nase in nič na nasprotni spol.

Ok, zgleda da ne bereš kaj dost mojih postov: sem v resni zvezi z žensko, s katero živiva skupaj.Tako da, a se lahko končno nehajo enkrat ta ugibanja "kaj bo, če bo...Džeki spoznal eno.."

In ne, nikoli nisem čakal en mesec na seks, pri tem se pa delal, da sva z žensko skupaj.

Kakšno znanost ste naredili iz moje enostavne izjave, da zame ni zveze preden pride do seksa. Meni se pač ne zdi tako verjetno, da bi odrasel človek mislil, da je v zvezi z osebo, s katero še ni seksal.

Tale tema se spreminja v temo o tem,kakšen je in kakšen ni Džeki, rahlo brezveze je to.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 29. Maj. 2010 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

nivea9 napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
Ni teorije, da bi jaz z eno hodil en mesec brez seksa, nobene, zato vprašanje nima smisla.

Če še nisva seksala, potem ne hodim z njo.

No ti praviš, da če ni sexa ni veze. Torej, če bi imel resno vezo pa bi se punca ponesrečila in postala hroma. Recimo, da z njo ne bi mogel več sexati. To pomeni, da bi iz veze izstopil, ker veza brez sexa ne obstaja.

Glej, nehaj podtikat. Pisali smo o trenutku, dokler ne pride do seksa.Sem, na vprašanje purple_rain, mislim da izrecno napisal dokler. To je bilo 22. maja. Možno, da v temi "Kako hitro med rjuhe"..Đizs, kaj res moram na tem forumu vsako stvar 100-krat razlagat?
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

claire napisal/-a:džeki jaz sem te vprašala kaj bi punci rekel. to kako ti dojemaš ve že cel forum.

nivea9 še jaz ti povem, da je primer totalno bolan. in z njim nisi ničesar povdarila, razen svoje pameti.

Bolni so tvoji komentarji ne mnenja posameznikov.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A to, da je primer bolan, pa ni izražanje mnenja?
Aja, sej res na napačni strani je :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Jaz bi pa rada slišala tudi moška mnenja, sicer ne vem koliko vas je tukaj. Najbrž ne prav veliko :( Pa še tisti, ki ste bi najprej rada izvedela vašo starost. Torej ugotovili ste že, da je pri moških prvo sex, potem pa se šele odločite za vezo. Kdaj pa je za vas, oziroma kaj prelomnica, da se odločite, da to pa ne bo samo sex, ampak da s to punco želite vezo? Na osnovi česa se odločite, da bo to vaša punca? In koliko časa rabite za to?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^

marjancax, moški ženske delimo v 3. kategorije:
1. kategorija žena
2. kategorija seks
3. kategorija ne bi je prošetao ni daljinskim upravljačem

iz prve kategorije navzdol je mogoče brez problemov prehajati, v obratni smeri je stvar zelo težka.

torej ko vidiš/spoznaš superhudo žensko, jo boš uvrstil v kategorijo žena...ko jo začneš podrobneje spoznavat in če ugotoviš, da sta karakterno nekompatibilna in/ali karkoli drugega, bo avtomatsko padla v kategorijo seks...torej ženska, ki je dobra za seks, ne pa za neko resno vezo...

itd, itd...

pa da se ne bo kakšna ženska sedaj zgražala, kajti ve ste iste oz. še hujše! :wink:
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

A pa sta kategorija 1 in 2 združljivi in katera nastopi prva?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

marjanca....ko moški vidi, npr. angelino jolie, je to avtomatsko kategorija žena. ko jo začne spoznavati in če ugotovi, da je smotana kot zajla, karakterno nekompatibilna z moškim itd., jo ima namen spravit v posteljo, torej pade v kategorijo seks.... :D

če moški spozna eno simpatično žensko, nič posebnega, vendar vizualno ne glih grdo, pade ta ženska v kategorijo seks. če sčasoma ugotovi, da je karakterno popolna zanj, itd, morda lahko celo pride v kategorijo žena...

Ko pa se na obzorju pojavi kakšna Susan Boyle, je to avtomatsko kategorija ne bi je prošetao ni daljinskim upravljačem... :D

je pa tudi res, da ima vsak moški svoj okus, teoretično bi bilo mogoče, da je za nekoga Susan Boyle kategorija žena, Angelina Jolie pa kategorija ne bi je prošetao ni daljinskim upravljačem.

torej ker so okusi različni, se za vsako metlo najde svoj štil... :D

dovolj jasno? :D
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Aha različno zaporedje od načrtovanega.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

No ti praviš, da če ni sexa ni veze. Torej, če bi imel resno vezo pa bi se punca ponesrečila in postala hroma. Recimo, da z njo ne bi mogel več sexati. To pomeni, da bi iz veze izstopil, ker veza brez sexa ne obstaja.

Joj dej. Kupi si kej pameti, res.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ se mi zdi, da bi moral prebrati celo temo, da bi dojel zakaj je to napisala. Vsaj jaz sem razbrala nek smisel.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mogoče bi pa ravno ti morala celo temo prebrat, da bi ugotovila pritegnjenost te izjave :wink:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Veze ni, DOKLER ne pride do seksa. Ko enkrat pride do PRVEGA seksa, se smatra, da je veza. In če se potem vmes ne seksa tri dni zaradi menstruacije, to ne pomeni, da si tiste tri dni samski. PRav tako ne pomeni, da si v vezi samo tisto uro, dokler seks traja.

Obstajajo tudi veze, ko ne seksaš (konec koncev vsi moški bodo nekoč stari 70 let, in se zaradi impotence in ne seksa najverjetneje ne bodo razšli), ne obstaja pa veza z žensko, s katero še nisi seksal.

Torej v vprašanju, kaj se zgodi, če zaradi zdravstvenih razlogov ne seksaš z žensko, s katero si v vezi - beri, si že seksal, tudi jaz ne vidim kakšnega smisla.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori