evva napisal/-a: Kaj vas sploh briga kako kdo hodi v službo,šolo, kamorkoli. Vam če paše hodit peš al pa če nimate avta, izvolite, vsak naj dela kar mu paše.
Kaj vas sploh briga, kako se katera naliči za v službo, šolo, kamorkoli. Vam, če paše se mazat al pa če ste grde, izvolite, vsak naj dela, kar mu paše.
evva napisal/-a:positive_vibration mene sigurno ne boš vidla na kolesu, sploh pa ne da bi šla z njim v šolo. Če imam avto, grem valda rajši z avtom, naj gre s kolesom tisti, ki mora. Za svoje telo poskrbim raje drugače (tek, fitnes...), kot da se v petkah vozim na kolesu. Tudi, ko ne grem na faks in ko je lepo vreme, grem veliko raje z rolerji kam, kakor pa s kolesom, vsakomur svoje

.
P.S. Vrni se na temo.
Najprej iskrene čestitke za tako tipično slovenčkasto razmišljanje.
P.S. Ti si prva zašla s teme, jaz sem samo odgovarjam na provokativno zastavljeno razmišljanje.
nanamiša napisal/-a:evva je samo napisala svoje mnenje in nevem zakaj je potebno toliko okoli tega... Če se ti raje peleš s kolesom in si nenamazana super, evva glede tega razmišlja drugače. Nobeden ne potrebuje delati tako da bo všeč ostalim (in evvi)...
Kdo pa je tebe kaj vprašal?
Oziroma, če si se lahko ti obregnila ob moje mnenje, zakaj se jaz ne bi smela ob njeno?
nanamiša napisal/-a:V takšnem primeru tudi jaz raje izberem svoj avto kot pa trolo. Gužva je tko al tko...
Kontaktiraj evvo, morda sta sosedi in se bosta lahko skupaj peljali.
Džeki napisal/-a:Mja, v Sloveniji je pač prevladujoča miselnost še vedno: imam avto, torej ne bom uporabljal javnega prevoza.In potem seveda ljudje parkirajo praktično pred vhodom, na zelenici, na pločniku, na avtobusni postaji..
V tujini sem že marsikje opazoval čisto poslovno oblečene ljudi, kako elegantno opravljeni stopijo iz tramvaja in gredo v službo.Pa nekako ne verjamem, da nimajo avta.Ali pa zvečer, še elegantneje opravljeni, v gledališče.Ni problemov s parkiranjem, čisto praktično.To je čisto normalno...daleč smo še mi od tega.
Ah...kje...nimajo za burek, nimajo stila, nimajo avta in so totalni reveži, ti ubogi švicarski odvetniki, ki stopajo v poslovnih oblekah z vlakov in nadaljujejo pot do firme s skiroji...