Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

puma napisal/-a:je potem katera neostra beseda za prostitucijo primernejša?
Prodajalka ljubezni.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

ok punce, definicija ljubice ne pomenijo samo verižice in podobna kao draga darila... denar ni samo za prostitutke!

jao! sej ne da se zagovarjam al pa jamram sam to je pa zdej res ze pretiravanje! prostitutka?!

temu bi v lj rekl sponzoruša! staromodno pa pač ljubica
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

:D

lol ... prodajalka ljubezni = sponzoruša
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

puma... če ti smem povedat... ko je on men dal denar, tist izlet takrat sploh še ni bilo nobenega sexa! niti ne vedu al me bo vidu še kdaj al ne! sex je sledil šele kasnej. pojasni mi prosim to. vnaprejšnje plačilo al kako? ker splošno znano naj bi se kurbe plačevalo vnaprej a ne?!

kaj tipu trga in zakaj to dela, ne vem... mi ni jasno... očitno uživa v moji družbi, sex mu je pa bonus! ampak to najbrz ne bo res ker sm bila tu že označena za eno neumno kokoš, le kaj nej bi pol star moški počel druzga s kokoško kot jo natepaval? kliše, stereotip ne vem ... nekaj takšenga očitno!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Uff, kaj ste se razpisale tuki :D
barbkaa napisal/-a:
floribunda napisal/-a:P***a ste dosadne s to prostitucijo.

nedorasle kokoši. vse po vrsti imate svetniški sij okoli glave. me prav zanima če ste res vse tako brez greha.

nič drugega ne delate kot da napumpavate svoj velecenejeni nepokvarjeni ego nad nekom, ki dela napako.

in potem ste še cele pametne kako je dečva nizko padla in je brez samozavesti. me zanima kdo je tu brez samozavetsi.

jebemu, me čudi, da nimate predpone Sv. pred nicki.

babe dosadne.

ti pa si popoln in maš vedno prav torej?
malo poglej, zakaj je odprla temo... zanimalo jo je naše mnenje in tu ga ma. nebom jaz svohega mnenja spreminjala, zato da bi ona mela več samozavesti.
:roll:
Prav, povedale ste svoje mnenje - 100x. 1x bi bilo dovolj, ne pa da jo še naprej zmerjate.

floribunda :flehan:

ti obosojaš ljudi, ki obsojajo ... ampak pri tem počneš točno to, kar drugim očitaš da počnejo :D
Samo da se ne bo ponovila scena iz teme o biseksualnosti - "predsodek o predsokih je nestrpnost" tralalala.

Ann* napisal/-a:ja sej obstaja kr velik takih primerou že sam zelo malo pa takih kjer bi dejansko se kdo od teh tipou tok čustveno navezu da bi se loču tko da to bi lahko vedla in sexala z njim pa hodila na izlete dokler lahko če ti to tok paše in se nikakor ne morš ločt od njega pa nehala razmišlat kaj bo, se bo navezu name, se bo poroču z mano in blablabla ker nebo nč
rinca napisal/-a:^^a si ti probala prebrat za sabo, kar si napisala??
Opala, v tem postu ima že 2 vejici, napredek :D

puma napisal/-a:če ti nekdo podari denar v zameno za sex ... je potem katera neostra beseda za prostitucijo primernejša? :D
Usluga za uslugo mogoče? :D
Ne, jz osebno se tudi sicer ne bi šla česa takega, ampak, halo no, takole jo 10 strani zmerjat in pljuvat čez njo, ker se je pač odločila za tako afero..resno, ker ve vse ostale ste pa tako zelo kul in brez greha? Razumela bi, če bi se šlo za vaše partnerje....al je glih v tem problem, ker se bojite, da vaši kaj takega zganjajo oz. so že?
Sploh pa, puma, what's your problem? V vseh temah si tko neki grozn zategnjena in bitter.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

@ tancica2
ej res mi je vseeno ... pa naj ti plačuje v naprej za nazaj ... to je tvoj lajf ... sam ne si zatiskat oči in se pretvarjat, da si nekomu lubica (no, al pa tud to počni) ... saj je itak vseeno ...
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

puma nisi lih dojela mojga posta a ne?

in če že bi vsaj pri vsej svoji pameti napisala v naprej za v naprej kar je v kontekstu bolj logično :cool:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ne skrbi, da te kdo izkorišča ... saj pri taki pameti, to res ni mogoče

... evo umikam se iz teme .. in vse dobro ti želim
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

dokler je izkoriščanje vzajemno...

hvala za želje! tudi tebi vse dobro!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Očitno mamo na forumu novo *purple* :lol:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

purple_rain napisal/-a:al je glih v tem problem, ker se bojite, da vaši kaj takega zganjajo oz. so že?

Ja če me že vara, mam raj da me samo z eno vara, ki je čist nora na njega in spi samo z njim.
Sam ne vidim zakaj, kako bi me lahko strašila ta tema? Ženska, ki je čustveno nestabilna, zaupljiva, naivna je ljubica 30let starejšemu tipu. Sicer lahko, da se motim in goji on veliko ljubezen do nje ter načrtuje kako bo pustil žena, ampak dokler vstane vse isto, pa naj se sprijazni, da je zabava, ki popestri njegovo življenje (hodita na izlete, se anatomsko spoznavata)
A goal without a plan is just a wish.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

In kdo naj bi to bil? :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Kakorkoli, prej do toliko starejšega tipa čutiš tisto očetovsko, pač občutek varnosti.
In če je že beseda prostitucija prehuda-recimo da je obična hootchie mama.
In ne, nobena ogromna čustva niso izgovor za to(če jih sploh imaš), da tip vara svojo ženo in da si ti posredni krivec.
In ja, njegovi otroci niso najbolj odrasli...jaz če bi izvedela da moj foter vara mami z neko mlado frkljo, bi ji že pokazala vraga
:evil:
The world is as you are.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

*puma* k maš ti doma/v svoji zvezi kakšne težave,mogoče ti lahko pomagamo :D
ne res,kaj je dejansko narobe s tabo,ker že 10 strani trdiš eno in isto,pa to zgleda skor tako kot da sama sebe prepričuješ.smo dojel da zate obstajajo samo prostitutke in babe,ki hodjo vsako nedeljo v cerkev,ne seksajo pred poroko in od tipa nikoli niso ničesar sprejele,ker potem bi že spadala v tisto drugo kategorijo-prostitutke. :roll:
res mi je muka te brat,kr si najbolj dosadno,zagrenjeno,tečno,nadležno bitje ki sem ga kdajkoli 'vidla' :eek:
jz ne vem kaj je po tvoji definiciji ljubica,kr kakor jz vem so ljubice vedn dobivale draga darila,so jih moški peljali v lepe hotele kjer so seksal.in avtorica te teme je točno to.
Odgovori