Katie Holmes & Tom Cruise
o bed, kok sta bedna!!!
una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.
Kot prvo mi že na začetku ni blo jasn, zakaj že kr na začetku zveze hočta met otroka. Lahko bi mal počakala, da se bolš spoznata...pa šele pol otrok.
Ona dva men vizualno nikol nista pasala skupi. Katie men ful deluje kot ena smrkla, v bistvu ful taka mlada še. On pa ful starejši, k hoče met družino pa to....
Samo vseen nism verjela, da bosta šla tok hitr na razn.

una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.

Kot prvo mi že na začetku ni blo jasn, zakaj že kr na začetku zveze hočta met otroka. Lahko bi mal počakala, da se bolš spoznata...pa šele pol otrok.
Ona dva men vizualno nikol nista pasala skupi. Katie men ful deluje kot ena smrkla, v bistvu ful taka mlada še. On pa ful starejši, k hoče met družino pa to....
Samo vseen nism verjela, da bosta šla tok hitr na razn.

Frenkie napisal/-a:una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.![]()
A to ti je povedala?

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- **SiMoN@**
- Kofetarica