Odprta zveza
Alwaleed hmm... morda si pa ti poden, ki nisi sposoben pravega čustvovanja? (tole je le ironično).
in jaz nikogar ne obsojam. le izražam svoje mnenje. in ne bom pri vsakem postu pisala- to je moje mnenje, ker tega noben ne dela.
kakorkoli hočeš biti strašen svobodjak, si najbolj obremenjen sam s sabo.
in jaz nikogar ne obsojam. le izražam svoje mnenje. in ne bom pri vsakem postu pisala- to je moje mnenje, ker tega noben ne dela.
kakorkoli hočeš biti strašen svobodjak, si najbolj obremenjen sam s sabo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ glej. jaz sem pač prepričana v to, da ni mogoče ljubiti v takšni zvezi kot jo ti opisuješ. če pa ti misliš da je, pa nimam jaz nič s tem. pač mene v to ne bo noben prepričal, tebe pa obratno tudi ne. konec. ne vem, zakaj je treba tu nekaterim (Alwaleed) govoriti o tem, da sem nestrpna pa kaj vem kaj še vse?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ saj ravno to pravim, da mi gre na ziuce tako razmisljanje, ceprav sploh neves, kako je. Kot da sem jaz npr. slepa, in trdim, da je pred mano rdeca barva, ceprav je zelena. Ne mores nekaj trdit, ce nisi zraven, ne ves.
Po tvoje jaz svojega partnerja ne ljubim, oz. on ne ljubi mene, ker ima poleg mene se eno partnerko? Verjetno moja veza bolj laufa od tvoje, ce smo ze pri tem...
Po tvoje jaz svojega partnerja ne ljubim, oz. on ne ljubi mene, ker ima poleg mene se eno partnerko? Verjetno moja veza bolj laufa od tvoje, ce smo ze pri tem...
claire napisal/-a:^^ nekateri tako zelo mešate pojme, da je že kar absurdno. sploh je pa meni res vseeno s kom se kdo goni, če se, če se ne, če zate varanje očitno ne obstaja itd. nikogar ne obsojam, le izražam svoje mnenje, ki je pač logično meni in verjetno še komu. komu pa tudi ne.
kot sem že rekla pač zveza dveh partnerjev temelji na ljubezni in spolni odnosi niso nekaj kar bi počeli z komerkoli ki bi ga srečali (npr. soseda v tvojem primeru). ne moreš pogovarjanja primerjati z spolnostjo, to je bolno. a se potem ti pokaš z neznanci kjer ti pač zapaše? dvomim... pa ne vzemi tega kot napadanje. vsak ima pač pravico misliti po svoje.
Tukaj ne gre za mnenje, ker čustva drugih niso mnenje. Ti ne moreš za druge trditi, da ne ljubijo. In a nisi ravno ti trdila, da se s ščegetavčkom ne da doživeti orgazma? Bo kar vsak sam zase vedel kdaj ljubi in kdaj mu pride. Če ti doživljaš seks na tak način ne pomeni, da ga vsi. Nekaterim je pač vseeno, če partner, ki ga ljubijo seksa z drugimi ali jih to celo vzburja. Jaz si tudi ne morem predstavljati, da bi prebičala nekoga, ki ga ljubim, ne bom pa nikoli trdila, da se partnerji v BDSM zvezah ne ljubijo. Vidim, da nisi razumela mojih primerov, ki so itak bolni oziroma stvar druge kulture. Tako je, če misliš, da imaš vedno prav in da smo ali moramo biti vsi taki kot ti. Zakaj varanje ne bi obstajalo in kje sem to napisala?
-
- Cosmopsiho
ma ne vem, zakaj tako hitro obsojate.. če dva uživata v tem pa mata dogovor
jst sama bi se spustila v kako tako zvezo, če bi bla zmožna tega ampak sm preveč emocionalen tip človeka in vem da se ne bi obneslo.. ker se prehitro navežem na eno osebo in znam bit precej ljubosumna.. ampak zmeri se najde kakšen vili, ki rad več muc naenkrat pili 

Zadnjič spremenil Veron|ka, dne 11. Okt. 2009 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Mahagonij napisal/-a:A tko kot ti v temi "koliko zasluzite kje delate" o faksih.Alwaleed napisal/-a:Me pa upravičeno moti, če nekdo kvasi buče o nečem, česar sploh ne razume.
Kar sem tam napisal, je na podlagi mojih osebnih izkušenj z diplomiranci teh faksov, kot na podlagi izkušenj, ki jih slišim od drugih.
Mahagonij napisal/-a:Ali pa v temi "nima časa" ko predpostavljas, da tisti, ki ne visijo s svojim partnerjem skos od zacetka, nimajo globoke zveze in so samo fukfrendi.
Glede tega sem se pretežno pustil prepričati. Še vedno ohranjam nekaj dvoma, ampak ne trdim, da vem bolje od njih samih.
- positive vibration
- Cosmofrik
ti njemu iščeš punco...
svašta , res.
Ampak OK, vsak ima pravico da dela kar mu paše, in če vama to ustreza, kr počnita to.
Jz tega ne bi mogla, ker mislim da če nekoga imaš rad, potem ga želiš imeti samo zase.
Pa sam še to...kaj sploh kdo študira, ko se greste te fore, odprta zveza pa to....no kaj kdo pomisli na SPB, pa ne mi zej rečt da vsi uporabljate kondom, ker sm ziher da ga ne...Če pa že, še zmeraj se lahko okužiš s herpesom pri sexu pa tut pri oralnem...
Men je to res ogabno, se dol dat z enim, oz. v tem primeru se tvoj tip dol da z eno, ko niti ne veš kolko tipov je mela...no in pol ti spiš z svojim tipom.

Ampak OK, vsak ima pravico da dela kar mu paše, in če vama to ustreza, kr počnita to.
Jz tega ne bi mogla, ker mislim da če nekoga imaš rad, potem ga želiš imeti samo zase.
Pa sam še to...kaj sploh kdo študira, ko se greste te fore, odprta zveza pa to....no kaj kdo pomisli na SPB, pa ne mi zej rečt da vsi uporabljate kondom, ker sm ziher da ga ne...Če pa že, še zmeraj se lahko okužiš s herpesom pri sexu pa tut pri oralnem...
Men je to res ogabno, se dol dat z enim, oz. v tem primeru se tvoj tip dol da z eno, ko niti ne veš kolko tipov je mela...no in pol ti spiš z svojim tipom.