Tally Weijl
-
- Cosmofrik
Nimajo spletne trgovine ne, na njihovi spletni strani piše pri pogostih vprašanjih.
Tu pa tam grem pogledat v to trgovino tak občasno si tud kupim kaj. Prešnji teden sem pa slučajno vidla, da majo neke luštne oblekce in sem si sprobala ampak se mi je hudo mudilo, sem se zamudila že s sprobavanjem pol je bla še gužva na blagajni in nisem mela časa da bi kupla pol mi je blo pa žal. Zdaj pa po mojem itak nimajo več S številke ker je bla sam ena še pa niti se mi ne bi splačalo vozit eno uro tja in nazaj sam, da grem pogledat če še majo pa sem pač vprašala raje, če slučajno ve katera če majo možnost, da se prek spleta kupi. Pa več sreče prihodnjič, heh 

Yada, yada, yada...
Heey !
TW je ena izmed mojih najljubših oblačil
Rada imam kič
Majčke so mi rees ful dobre. Najraje pa grem pogledat tisti kup nakita. Hlače imam z Tw 2 in imam dobre izkušnje. Res da se je kvaliteta pooslabšala ampak meni je res všeč njihov stil. Čevlji pa niso pretirano dragi. so pa dobri ker se nene hitro obrabijo. Zato raje majčke iin podobne cunje s Tw perem ročno 
TW je ena izmed mojih najljubših oblačil

Rada imam kič

- moj_zlobni_jaz
- Komunikatorka
Sama vsake toliko časa pokukam v trgovino TW...mi majo zanimive stvari, zlasti kakšne majčke s kratkimi rokavi, za katere res ne mislim zapravljat ful denarja
tako, da je TW kot nalašč za to
Občasno najdem tudi kak všeče puloverček.
Tudi kakšne kavbojke sem že kupila in ni bilo nobenega problema z njimi.
Čevlje majo tudi lepe, a za nakup le-teh se še nikoli nisem odločila..si skoz premislim, ker me skrbi, kakšna je kaj njihova kvaliteta.

Občasno najdem tudi kak všeče puloverček.
Tudi kakšne kavbojke sem že kupila in ni bilo nobenega problema z njimi.
Čevlje majo tudi lepe, a za nakup le-teh se še nikoli nisem odločila..si skoz premislim, ker me skrbi, kakšna je kaj njihova kvaliteta.
Why be an angel when I can play god?!
-
- Kofetarica
Jaz ponavadi tam najdem kavbojke zase in to že od nekdaj, ker se kar dolgo obdržijo, včasih celo dalj časa kot kakšne iz Zare ali Pepe Jeans-a. Tudi kakšne puloverje in jopice imajo lepe, a ponavadi kvaliteta ni ravno na višku, zato tisto nosim sezono, največ dve, kasneje pa samo še za doma. 

»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
-
- Kofetarica