Matura [Združena tema]
bubyka napisal/-a:Ja sej nevem kako mi je uspelo, ker anglo sem imela pri tej foksi 2, drugac prejsna leta pa skos 4. tko da mi tud nic ni bilo jasno ko smo nazaj dobil. Sam pri pismu sem imela 11 tock pa pri eseju 14tock. se prav sem od cele angle izgubila 13 tock...![]()
sam me bojo pa v soboto zivcki izdal tko da zato se tresem za ustnega ker bi rada da mi dvigne oceno
Hmm na ustnem delu pr angleščini imate eno besedilo o katerem se pogovarjate, eno slikco k se da tut razpravljat o njej, ponavadi je vedno tko, da ni debata sam o slikci al pa recimo uni temi, ampak tut mal nasplošno o temi ki jo zajema ... zadnje vprašanje pa je pr nas blo o knjigi oz. o pesmici ... tko da bubyka ... mislm da to tut tebe čaka ... ker na Mostah je tko ... zadnje vpr. je vedno to ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Bageera napisal/-a:Mene pa zanima, če je na vaših šolah in šolah vaših frendov večina unih k se jim gre za 4 in 5, al je večina takih k se jim gre za 2 pa za 3?
Ker na naši šoli je največ unih, k se jim gre za 2 in 3...
ma v našem razredu se jim gre za višje ocene, kot sta dve pa tri, bolj tistim, ki imajo omejitev
bubyka napisal/-a:A res a kaj?Pisuka ja pol bo pa treba knjigice brat in tiasho za zapiske na kolenih prosit!
Sej pridem v Grosuplje iskat
![]()
Amm ja če mam kej doma ti bom z veseljem posodla, bom šla jutr v akcijo na podstrešje ...

Drgač pa sploh ni panike ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Bageera napisal/-a:ne to že, zdj ko je konec, ampak kakšne ocene so mel prej sm misnla vprašat? Ker pr ns je res toooooooooooook unih k se jim gre sam za 2 al pa 3 ker je že skor nemogoče, da bi kdo dobil kej več.
Ena pa je odličnjakinja na naši šoli (samo ena za katero vem!) ma 1 predmet 3 in drugo večinoma 5 in ne bo šla mature delat in bo rajš čakala 1leto, da bo popravla na 5, ker misli, da ne bo nardila mature !!!!!TO- je pa zmešanost!!!!!!
ja, večina dve, pa tri, prava redkost so s štirkami
tiasha napisal/-a:bubyka napisal/-a:A res a kaj?Pisuka ja pol bo pa treba knjigice brat in tiasho za zapiske na kolenih prosit!
Sej pridem v Grosuplje iskat
![]()
Amm ja če mam kej doma ti bom z veseljem posodla, bom šla jutr v akcijo na podstrešje ...![]()
Upam, upam da nism vsega naprej dala, k sploh ne vem več kaj mam doma in kaj ne ...
![]()
Drgač pa sploh ni panike ...
No super...kr dobr poglej ok? isci dokler ne najdes

Sej ti bom pol enkrat ko iz izpoita prides takoj ZS poslala

pri nas jih kar nekaj rabi točke, tak da jim gre za 4 al pa 5. jaz jih ne rabim tak da sem bol za 2 in 3.
drugač pa je res ful strah. nič se skor nisem učila in res upam da vse naredim. se zanašam na to kar sem se v štirih letih naučila. drugač pa ang se ju3 učim. v bistvu bom par starih matur rešla, pravila za cajte pogledla, pismo pa esej naštudirala pa upam da bom pol za eno 2 skup napacala. pri ang pa pri usnem dobiš eno sliko, pol eno temo pa še knjigo.

I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje