Tamala_mrha napisal/-a:Jaz pa kar lepo ostajam pri vložkih.

In tiste, ki se zgražate nad to novostjo - saj tudi tamponi niso najbolj higienični.

enim pač ni do tega, nevem no

Men nikakor ni da bi to vase dajala.Tud tamponov načelomna ne uporabljam, razen ko sem na šihtu/v šoli.Takoj ko pridem domov si zamenjam z vložkom (seveda tampone vmes menjam).uporabljam pa čist navadne vložke, nč odišavljene, ker mi je škoda dnara za take stvari
Tonja, ok sej je lahko izredno čista, ampak nekako ko sem osem ur ali več na šihtu mi nekak ni do tega da bi spirala tisto šalco v javnem službenem lijaku, pa mi mim grede še kšna sodelavka uleti, madna sej kaj si bo pa mislna

men to ni in če bi kšno zagledala ki svojo nožnično kri spira v javnem lijaku, kjer si jst roke umivam, pa kamor mi kdaj tud kej notr pade, bi se mi verjetn kar odpel.To nekak ni neka zadeva za v javnost.Ni lih prijetno drugim gledat kako ti svojo kri speraš tam on si bo pa pol roke tam umival al pa karkolipač.Pa še da je kšna alergična na kri in če skupej pada ko jo zagleda in če se kam udari, bom še jst česa kriva.Uglavnem, men se to pač ne zdi lih...