Kakšne zdravstvene težave imate trenutno?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik
- Tearjerker
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
Teja_ napisal/-a:Jaz pa prebolevam GVTstanje pa se ne izboljšuje... Zdaj pa sem še fasala neko vnetje nožnice al kaj... saj ne vem. Od kar sem dobila vensko trombozo pa jem tablete..se mi zdi. da imam še zraven cel kup težav
Če si komaj začela s tableti, je to čist normalno. Bo minilo.
Mene so pa ta teden obvestili, da imam antifosfolipidni sindrom, kar pomeni Marevan do konca življenja

- babygirly*
- Komunikatorka
positive vibration napisal/-a:Mislim, da sta se mi spodnja modrostnika spet prebudila po dolgem času in bi rada nekam zlezla...pa nimata kam...ni glih najbolj fajn, sem kot dojenček, ko mu zobki rastejo...kr masirala bi si dlesni tam zadaj neki...
podpis

Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
majchy84 napisal/-a:Teja_ napisal/-a:Jaz pa prebolevam GVTstanje pa se ne izboljšuje... Zdaj pa sem še fasala neko vnetje nožnice al kaj... saj ne vem. Od kar sem dobila vensko trombozo pa jem tablete..se mi zdi. da imam še zraven cel kup težav
Če si komaj začela s tableti, je to čist normalno. Bo minilo.
Mene so pa ta teden obvestili, da imam antifosfolipidni sindrom, kar pomeni Marevan do konca življenja
Veš, da sem takoj poguglala pa pogledala kaj je to.. joj upam, da tega nimam še jaz kje.. no moja GVT traja že 4 mesece... sem se tudi zdravla v bolnici saj je stanje takrat bilo porazno pa tisti d-dimer ojoj

Premlade smo še za take bolezni... kaj bo iz nas čez 5-10 let?

upam, da bo pri tebi vse ok... pa si nekak to že sprejela v svoje življenje..