ja, če bo moj otrok mel popravca, ga bom vrgla čez balkon, ker popravci so neopravičlivi!! Lenobe grde lene, kako si upajo lenarit če jim je šola edino, za kar morjo poskrbet. Ampak res, če majo popravca že v oš, kaj bo šele na faksu?????

katastrofa. Pa te starši so tut totalno nesposobni, ker ne morjo enga najstnika obvladat pa ga pripravit do učenja. To pa res ni težko, ko sediš z njim za mizo, mu razlagaš, on pa razmišla o punci iz b razreda. Profesorji pa itak niso še nikomur nardil krivice, ker obstajajo posebni testi, kdo je sposoben za pedagoga in kdo ni+profesorji so nadljudje, na katere lastne težave in stiske ne vplivajo. kako si upa kdo rečt, da je bil kdaj profesor nepravičen! spet podpirate lenobo. joj, ta današnja mladina. Ko sem bla jst njihovih let, smo se vsi učili, pa tudi če se nismo, ni blo popravcev, noben se ni skregal s profesorco, noben ni plonkal in nobenmu niso nič šenkali. Vse smo se naučili sami, ker smo vedli da to je edino pravilno. ne pa zdej, ko se pritožujejo čez učitle, upajo da jim bojo kako piko šenkal...kam gre ta svet.
avtorici teme pa svetujem da se izpiše iz šole-kaj ti pomaga da nardiš popravc, če boš pa pol na sš, pa faksu totalno pogrnla. Jst bi se skrila, ker hujše sramote od popravca ni. Sploh nevem kako si si drznila vprašat za nasvet, takim lenobam pa je ne bomo dajal nasvetov, se je lažje naslajat nad tvojim problemom in si mislit, fak, kok sem jst pametna, haha, kok si ti neumna! na tebe se bom spomnila vsakič ko mi bo bed v lajfu, pa si rekla, ah, uni gre še slabš in spet bo vse OK...