P.s.: Dajmo roko na srce - tip je v resnici tečen. Predstavljajte si takega človeka v resničnem življenju ... Saj je smešen, a vse ima svojo mejo

[vanessa] napisal/-a:^^ Moj bivši sošolc (fizik) je neki podobnega. Se navadiš po določenem času, tko da gre skoz eno uho notr skoz drugo vn, zrvan mu pa nonstop govoriš: še po domače, prosim..
vrvica napisal/-a:Prejsnji teden sem bila na pijaci z dvema znankama. Redko se dobim z njima, ker mi gresta na zivce s tem, da velikokrat ocenjujeta mimoidoce in se ubadata z njimi, cisto brez potrebe.![]()
Ko je mimo nase mize sel par, oba mocnejse postave, so takoj zacele padati opazke v stilu "kako je lahko s takim tipom", "ja pa poglej njo, sej boljsega ne mora dobit". Najprej sem ju prosila ce se lahko pac nehata stalno vtikat v druge in da mi je res neprijetno ocenjevat ljudi. Pa sta potem se vseeno postavili teorijo, da pac debeli in neprivlacni ljudje so pac skupaj s svojimi partnerji, ker boljsih ne morejo dobit, samski pa pac nocejo ostat. Pa sem nekaj casa se poskusala s tem, da je privlacnost popolnoma relativna zadeva, ampak sta vztrajali, da to je sicer res, ampak da neki popolnoma splosni standardi o tem kaj je in kaj ni privlacno pa definitivno veljajo za vse. In da sta prepricani, da si pac taki partnerji med seboj sploh niso privlacni. Da pri njih ni tega: "Ni vazno kaksen se zdi drugim, meni je vsec!"
Po tem mi je uspelo debato preusmeriti na druge teme, me pa zanima vase mnenje o tem ... So "neprivlacni" ljudje skupaj z nekom samo zato, da niso sami? Ali njihova zveza obstaja na drugi, bolj custveni (ne toliko na telesni) ravni?
undercover napisal/-a:tut men se učasih zdi da so nekteri skupi sam za to ker se bojijo da pol ne bi dobil drugega ker so neprivlačni itd.. poznam tak primer.. pa ni najstniški
En drek ja*mala* napisal/-a:Moj sanjski moški: Sheldon Cooper