EMA 2009

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

jagodka85 napisal/-a: A ti razumeš recmo Lorde?

Ja, ker so se drli v angleščini :D (čeprav si ne bi nikoli mislila, da bo kaj takega zmagalo na ESC :| )

Tale Švedinja je pa leta 1999 npr. pela v angleščini (in zmagala), pri čemer v resnici sploh ni znala govoriti angleško :P :

http://www.youtube.com/watch?v=k6Lqc9fU ... =1&index=9
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Haha, prpl, zbojkotirat ja, pa vsi na sodišče, ker nas bo RTV tožila, ker nismo plačeval :D

Ma ne vem no, jst sm še vedno za to, da se poje na Eurosongu v slovenščini ne glede na to, al nas razumejo al ne. Je pa res, da je angleščina nekak svetovni jezik in ga lahko vsak več al manj razume. Ampak hej, nej se kr potrudjo pa še našga razumejo. Če mi lahko angleško razumemo, nej še drugi slovensko :D

Cukr, ravn o tem govorim, maškare zmagujejo na Eurosongu, sam zarad tega (tko kot je prpl rekla), ker takih ljudi (pošasti) še ni blo na takem festivalu. Ampak hudiča no, pol gredo naši lahko v narodnih nošah gor, pa je to to.

Tela nebesa se pa prou dobr slišjo, pa komad mi je všeč ... neki tazga si jst predstavljam pod evrovizijsko popevko, ne pa lordov no, bog se nas usmil :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

jagodka85 napisal/-a: Tela nebesa se pa prou dobr slišjo, pa komad mi je všeč ... neki tazga si jst predstavljam pod evrovizijsko popevko, ne pa lordov no, bog se nas usmil

Ja sej, njo se vsaj lepo razume, ker razumljivo izgovarja.. Nekateri se pa kr neki silijo z angleščino, pa bi bilo verjetno bolje, če se je ne bi lotili :D .. Kot npr. tale ukrajinska zmagovalka (meni precej nadležna :P ):

http://www.youtube.com/watch?v=k6Lqc9fU ... =1&index=9

Grška zmagovalka od naslednjega leta je bila pa že bolj podkovana v angleščini:
(Omar je takrat rekel, da je 'huda k svina' :D )

http://www.youtube.com/watch?v=flB1Fa03Jwc
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja nevem če bo tožila usa slovenska gospodinjstva :D

drgač pa jagoda, ne morš primerjat slovenčine z angleščino :D
men je bla tud ta pesmca take me to your heaven, ušeč, sam Lordi pa tud res ne no.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, očitno so bli Lordi že nekomu všeč, da so dobili toliko glasov.
Sicer se mi ne zdijo ne vem kaj, je blo pa fajn naslednje leto gledat naval rock komadov :D (kakor bo verjetno letos nekih polizanih "frajerjev").

Se mi bi zdelo lepo, da bo blo v slovenščini, sam s tem verjetno nebi imeli še tist 1% možnosti za zmago...žal.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a: Se mi bi zdelo lepo, da bo blo v slovenščini, sam s tem verjetno nebi imeli še tist 1% možnosti za zmago...žal.

Eh, kaj zmago, že preboj v finale bi bil dosežek :D

Čeprav moram reči, da mi verzija v slovenščini sploh ni všeč, čudno besedilo se mi zdi oz. ne izpade dobr :tot:.. No ja, se bodo že sami odločili..
Ampak sekiram se pa prav nič, ker se mi ne zdi vredno ubadat s tako bedarijo, kot je ESC :augenauf:.. Zabavno je bilo v prejšnjem desetletju, ko sva z mamo vedno skupaj spremljali prenose in kritizirali pesmi&obleke, zdaj pa vse skupaj niti zabavno ni več, ampak kvečjemu žalostno :D
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

ema je vsako leto slabša in pesmi suck :tot:
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

cukr8 napisal/-a:
*mala* napisal/-a: Se mi bi zdelo lepo, da bo blo v slovenščini, sam s tem verjetno nebi imeli še tist 1% možnosti za zmago...žal.

Eh, kaj zmago, že preboj v finale bi bil dosežek :D

jooo to je tko prekleto res :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ah, Lordi so bili face. :respekt: :wink:

vse lepe blond babnce z miniči in dekolteji so pustili za sabo. :D
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Ah, meni je komade dosti lepše slišat v angleškem jeziku, velik bolš se mi sliši ;) Slovenščina mi nekak ni jezik, ki bi sedel za petje, kaj pa vem :D Veliko bolje se mi sliši v angleščini pa menim, da (kljub srbski zmagovalki, ki je pela v svojem jeziku) je tako vseeno več šans. Ampak ja, čudež bi bil že, če bi se uvrstili v finale :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

itak noben komad ki je bil na emi ne bi imel šans... to ti more it že ko ga prvič slišiš v uho, tko pa men noben ni šel... pa sj pol ko večkrat slišiš komad ti rata čis vredu, sam narest pa ne morjo nič :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ah najbl smesn je to, da poslusas komad za komadom pol pa k dajo nakonc se posnetke pa telefoske zravn za televoting se pa sploh ne spomnim, da sem poslusala te pesmi, oz so mi vse iste :roll:

to j sam se en dokaz o izvirnosti na nultem nivoju
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

OMG, a je kdo učerej vidu ktera pesm je zmagala na Dori???!!! :lach: :rofl: :D :lol: kej tazga pa še ne!!! Če tokrat ne bojo Hrvati s tem fušanjem za nami, po pa res ne vem...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

cukr8 napisal/-a:Čeprav moram reči, da mi verzija v slovenščini sploh ni všeč, čudno besedilo se mi zdi oz. ne izpade dobr :tot:.. No ja, se bodo že sami odločili..

Če jaz kaj prav vem, bodo morali pesem odpeti v angleščini, po novem naj bi se pesem predstavila v istem jeziku kot na Emi.

Sicer pa nevem, kaj se toliko 'grebemo', da bi lahko zmagali, saj še za dvorano, v kateri bi potem morali prirediti eurovizijo ne bi bilo denarja in skorajda ne prostora :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ok pesem, ki je zmagala na Dori, je katastrofalna! Men je bla všeč tista, k jo je pel frontman Letečega odreda. Sicer pa tut na Beoviziji letos ne bo ničesar posebnega, škoda.
Sm pa zato odkrila bosansko, je pa poslušljiva balada, pa pevec je ljubek :)

Odgovori