Pa je zdaj kaj več žensk na ValeTudu?? To imaš predvidevam, da v Mostah za tržnico Moste?? Ko sem še jaz tam treniral so bile samo 3 punce na samoobrambi za ženske.. No bila pa je ena, ki je celo z nami fanti hodila na muay thai v pondeljkih
Zanimivo, jst nobene zenske ne poznam, ki bi se s sportom ukvarjala. Ubistvu majo vse moje kolegice cisto glup odnos do teh stvari, kar je zalostno. Tukaj pa same take pridne k po 5x na teden pa te fore.
Where do I meet women like that?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Durgače pa vsak dan sprehod, med vikendom kakšen na kakšen hrib če je lepo vreme, pa vsaj 2x na teden doma trening (kolebnica, uteži, trebušnjaki... odvisno od razpoloženja) in dolg stretching
Ja sej , to ste ene in iste .
Tiste, ki telovadite čez teden, plešete, greste v nedeljo še v hribe.
Tisti, ki se ne da 10kg potiskat gor dol, ji bo tudi konec tedna muka iti na sprehod...če pa piha no, ne morm
Mahagonij napisal/-a:Tukaj pa same take pridne k po 5x na teden pa te fore. Where do I meet women like that?
Fitnes, kje pa Se vpišš v kak bolj obiskan fitnes, pa se še mal zasediš na kavici po treningu. V večini fitnes centrih poteka redno aerobika in na polno uro pride 40 punc iz telovadnce - veš kok je to izbire
Jaz tečem vsak dan in delam redno trebušnjake...poleg tega grem še na kakšen sprehod - če sem doma s psom, drugače sama. Poleti še kolesarim, plavam.
Za vikende se pa ponavadi gre malo v hribe, nič ekstremnega.
Upam, da bom kmalu našla čas še za kakšno skupinsko vadbo...
haylee napisal/-a:Fitnes, kje pa Se vpišš v kak bolj obiskan fitnes, pa se še mal zasediš na kavici po treningu. V večini fitnes centrih poteka redno aerobika in na polno uro pride 40 punc iz telovadnce - veš kok je to izbire
Men se zdi blazno nevljudno ogovarjat punce ki so ubistvu prisle fitnesirat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Sj je - najbol nadležno je, če ti kak tip teži umes k delaš trebušnjake Zato se pa po fitnesu usedš na kavici, k itq usi (use) tm visijo in klepetajo (in samske čekirajo tipe )...
2x na teden trening hip hopa, pa doma mam step pručko na kero se spravm kokr mi sede, ponavad 2-3x tedensko (step pručko so mi doma nabavl kot nadomestek za fitnes, ker sem lani poleg hip hopa hodla še u fitnes, ampak letos zgubla štipendijo tko da nimam za burek pa je blo treba cenejšo varjanto najdt )
Čez vikend grem mogoče kdaj na kak hribček al pa rolat mal dl.