*purple bitch* napisal/-a:najbolj mi grejo na živce kšni mladi fantje wannabe zajebani, ki pridejo tja v kopalkah pol pa oprezajo za nagimi mladenkami.no take bi jst vrgla stran iz plaže......
ker mislm-vsaj jst, da če pridem na nudl plažo da pač pridm zarad sebe, zarad sončenja,svobode in ne zato da bom gledala ljudi okol sebe, so pa tud taki ja ....
Imam enako mnenje, ne maram razkazovanja na nudističnih plažah, in ne maram takih, ki pridejo oblečeni potem pa buljijo v nagce.
Če bi bila v takem kampu, da hodijo nagi po trgovini - sama bi šla oblečena, niti nebi dovolila vstopa nagcem, neka meja golote pa tudi more bit.
Lokali - sem bila v hotelu, ki je izključno za nudiste, ima svojo nudistično plažo, in po hotelu je bilo zaželjeno, da se hodi oblečeno, zunaj pa je bil lokal, v katerem se je lahko sedelo brez vsakega oblačila na sebi, ampak obvezno pa moraš imeti s seboj brisačo, na katero se usedeš, ravno tako je bila potrebna brisača na ležalnikih, v nasprotnem primeru, če se tega nisi držal, te je na to opozoril v lokalu natakar, na plaži oskrbnik, ki je dnevno pobiral in potem spet razlagal ležalnike. In to se mi je zdelo v redu. Edino kar me je motilo, je bilo to, da je bila premajhna nudistična plaža.