succubus napisal/-a:No, moj tudi kadi. In me čedalje bolj moti. Zato, ker pozablja stvari. Poleg tega mi je šlo na k****, da je vedno, vedno prej ko sva sexala prižgal džolo. In sem dobila filing, kao da brez tega sploh ne more sexat, kao da je tolk grozno, če ni zadet. Je rekel, da bo nehal. In po pol leta izvem od njegovih kolegov, ki kadar se ga napijejo, se jim lepo jezik razveže, da sploh ni nehal. Da mi je prikrival. In njegov izgovor: da mi ni povedal zato, ker se je bal, da ga bom pustila. In zdaj vsakič, ko mi reče, da je pri kolegu, kjer itak drugega ne delajo kot bulijo v tv pa skadijo preveč, za moje pojme, popizdim in se sam zarad tega še kregajo. Sicer je res, da ne kadi, kadar sem zraven al pa doma sam vseeno..In ne misli nehat..ker mu kao paše, čeprav mislim, da kadi samo zato, da ne bi izpadel kot neka šleva pred kolegi. In da če mi kaj ne paše, lahko greva narazen.
Ja, na žalost je pogosto tako... Sem mela tud jaz podobne zdrahe z enim bivšim...

Vrjameš ali ne; to je začaran krog... In ne kadi zarad kolegov, ampak zato ker mu paše... Pomojem si nebi nobeden bedak delal stroškov in ogrožal veze samo zato da bi bil car pred kolegi...
Če prav naj bi bilo splošno znano, da te marihuana ne zasvoji, sem bla že (pre)večkrat priča temu, da ima ZELOOOO MOČAN OBJEM, in človeka ne spusti iz svojega naročja, v katerem je vse tko rožnato, oddaljeno in brezskrbno...