Kaj počnem ta trenutek?
- red*cherry
- Kofetarica
Tole bo nekaj za moje misli, ki trenutno begajo sto na uro
... Kaj fizično počnem ta trenutek - predvsem čepim na stolu (na stolu obvezno čepim in ne sedim!) in se ukvarjam z guglovimi zemljevidi, ki me pet postov ne ubogajo. Ne uboga me tudi printer, ki je bil danes popoldne sicer še priden, ampak je očitno spet spoznal, da je v obdobju pubertete in mu niti na misel ne pride, da bi ubogal katerokoli avtoriteto, torej mene. Ne uboga me tudi kup cunj, ki se je ravno prej zvrnil s tretje police v omari, medtem ko sem brskala za eno določeno majčko, ki je nisem še v življenju imela gor pa bi jo rada imela jutri. Še vedno ne vem, če bi bila ta majčka primerna glede na trenutne vremenske razmere, ampak druge izbire itak nimam - vse moje super najljubše se pravkar perejo in ker nimamo sušilca, tudi posušeno ne bo do jutra. V splošnem se koncentriram na jutrišnji izpit in mi kar uspeva, ker mi že prav dol maha, kaj bo, ampak me ravno to "dolmaha" stanje skrbi, ker to lahko pomeni to, da se ne bom dobro potrudila, ampak vem, da se bom, če bom le zmogla, ker imam že poln spolni organ teh skrbi, če sem sploh sposobna za karkoli univerzitetnega. Ja, vse to in še več počnem ta trenutek. Pa pogovarjam se prek messengerja, kjer razlagam o svojem pogledu na rojstnodnevna darila. Kako zelo težko je kupit človeku, ki ima tako precizen okus in toliko da na vrednost darila, kupiti darilo! Pa mi je tudi za to že počasi "mahalodol" in ja... Veselim se, da bo te rojstnodnevne pice konec. Jutri. V soboto grem nekam drugam in učila se bom za naslednji izpit. Komaj čakam. Zdaj pa pospravljat nazaj kup cunj, pogledat še par stvari za jutri, printer zabrisat skozi okno in spat.
(hah... Brainstorming v polni obliki
)

(hah... Brainstorming v polni obliki

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
poslušam zvok sesalca s katerim mati straši po hiši, čekiram zadevice na netu,se psihično pripravljam na velik kup cunj ki jih moram zlikat,premišljujem o jutrišnjem dnevu,čakam na telefonski klic in sama sebe bodrim,da bo jutri vse uredu,ker bom imela nek nastop pred publiko,ki bo seveda vsa moja biiig žlahta! 

- princeskaa
- Sramežljivka