Kaj počnem ta trenutek?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Trenutno sam klikam po netu ker se dolgočasim in sm jezna da si nism šla kupt cosmota, da bi se zdej lepo ulegla, pila čajček in brala. Sej če bi se jst tud učila, ne bi blo sploh nč narobe. :roll:
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

densy napisal/-a:pavza med učenjem. joj tako učenje kot je pa danes, bolš da bi šla vn, k itak sam berem, vem pa ne kaj preberem :?

lol, tko k pr men :D GPO-ja mam 40 strani za obdelat pa nimam pojma o čem se gre. :?
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leilani. »

gledam na kraju zločina! :)
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Končala z gledanjem Na kraju zločina, zdaj še malo pobrskam po netu, potem pod tuš pol pa ajo ajo :)
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tole bo nekaj za moje misli, ki trenutno begajo sto na uro :D ... Kaj fizično počnem ta trenutek - predvsem čepim na stolu (na stolu obvezno čepim in ne sedim!) in se ukvarjam z guglovimi zemljevidi, ki me pet postov ne ubogajo. Ne uboga me tudi printer, ki je bil danes popoldne sicer še priden, ampak je očitno spet spoznal, da je v obdobju pubertete in mu niti na misel ne pride, da bi ubogal katerokoli avtoriteto, torej mene. Ne uboga me tudi kup cunj, ki se je ravno prej zvrnil s tretje police v omari, medtem ko sem brskala za eno določeno majčko, ki je nisem še v življenju imela gor pa bi jo rada imela jutri. Še vedno ne vem, če bi bila ta majčka primerna glede na trenutne vremenske razmere, ampak druge izbire itak nimam - vse moje super najljubše se pravkar perejo in ker nimamo sušilca, tudi posušeno ne bo do jutra. V splošnem se koncentriram na jutrišnji izpit in mi kar uspeva, ker mi že prav dol maha, kaj bo, ampak me ravno to "dolmaha" stanje skrbi, ker to lahko pomeni to, da se ne bom dobro potrudila, ampak vem, da se bom, če bom le zmogla, ker imam že poln spolni organ teh skrbi, če sem sploh sposobna za karkoli univerzitetnega. Ja, vse to in še več počnem ta trenutek. Pa pogovarjam se prek messengerja, kjer razlagam o svojem pogledu na rojstnodnevna darila. Kako zelo težko je kupit človeku, ki ima tako precizen okus in toliko da na vrednost darila, kupiti darilo! Pa mi je tudi za to že počasi "mahalodol" in ja... Veselim se, da bo te rojstnodnevne pice konec. Jutri. V soboto grem nekam drugam in učila se bom za naslednji izpit. Komaj čakam. Zdaj pa pospravljat nazaj kup cunj, pogledat še par stvari za jutri, printer zabrisat skozi okno in spat.

(hah... Brainstorming v polni obliki :D )
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Čakam lubija. :D
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

se spravljam spat, ker morm jutr bit ob 6 zjutrej v službi
*AnNy
Debatorica
Debatorica

za mizo sm zaspala, omg :eek:
fuck, bo treba jutr kr dve uri pred izpitom ustat pa naprej učit :roll:
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Odpravljam se v sluzbo. Srecna, da je petek :jump:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

poslušam zvok sesalca s katerim mati straši po hiši, čekiram zadevice na netu,se psihično pripravljam na velik kup cunj ki jih moram zlikat,premišljujem o jutrišnjem dnevu,čakam na telefonski klic in sama sebe bodrim,da bo jutri vse uredu,ker bom imela nek nastop pred publiko,ki bo seveda vsa moja biiig žlahta! :?
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Čakam telefonski klic in sem čist na trnih, ker bom zvedla, al so me vzel v službo al ne :/
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

Sem v službi in ni dela in se dolgočasim in hkrati vsako sekundo pogledam na uro,če se je slučajno premaknla... ampak se vleče kot šmrku. Zraven zeham in preklinajm sama sebe zakaj se učeri pila, kr mi je trenutno ful slabo.
What's the craziest thing you've done lately?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

brišem prah v sobi (i hate doing that), poslušam musko :tanz: in ja, plešm zravn :D
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...route...

Neprebrana objava Napisal/-a _NinJa_ »

berem nou Cosmo :)
...<3 Hate That i Love U <3...
*AnNy
Debatorica
Debatorica