Zobna ščetka
- skuštranka
- Sramežljivka
da ne odprem nove teme...
razmišljam o nakupu električne zobne ščetke. in se ne morem odločiti med philipsovim sonicar-jem in braunovim oral B
imate kakšne izkušnje?
renutno sme že nekaj let na curaprox, sam mislim, da je čas za menjavo. ker moje dlesni so kljub rednemu nitkanju v vse slabšem stanju.
razmišljam o nakupu električne zobne ščetke. in se ne morem odločiti med philipsovim sonicar-jem in braunovim oral B
imate kakšne izkušnje?
renutno sme že nekaj let na curaprox, sam mislim, da je čas za menjavo. ker moje dlesni so kljub rednemu nitkanju v vse slabšem stanju.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
philips sony care flexcare je fulll fullll fulll dobra! resno! imava jo z bratom in se jo res splaca met. sploh ti ne znam povedat kak filing imas na zobeh...kot da so spolirani
. res se splaca! pa zadnje zobe ni sans da si tako dobro umijes kot s to...
http://www.mimovrste.com/artikel/367001 ... -pakiranje
midva sva ja tukaj vzela. res se splaca ce jo kupujes s kom skupaj pa zivita loceno. midva z bratom ne ziviva vec skupaj tako da imava vsak svoj rocaj (nastavki se menjajo tako da jo lahko uporabljate vsi doma) . zraven prideta se dva polnilca:en potovalni in en z cistilcem. res se jo splaca...drugih pa zal ne poznam, vem samo, da so to vsi full hvalili, ker sem se prej res dobro pozanimala
!
drugace si pa ne nikoli kupovat kakih za 20 EUR ker so baje full zanic!
aja...pa to dvojno pakiranje se res bol splaca vzet...ce ne drugega tisto ko dobis zraven prodaj (v primeru da samo ti razmisljas o njej)

http://www.mimovrste.com/artikel/367001 ... -pakiranje
midva sva ja tukaj vzela. res se splaca ce jo kupujes s kom skupaj pa zivita loceno. midva z bratom ne ziviva vec skupaj tako da imava vsak svoj rocaj (nastavki se menjajo tako da jo lahko uporabljate vsi doma) . zraven prideta se dva polnilca:en potovalni in en z cistilcem. res se jo splaca...drugih pa zal ne poznam, vem samo, da so to vsi full hvalili, ker sem se prej res dobro pozanimala

drugace si pa ne nikoli kupovat kakih za 20 EUR ker so baje full zanic!
aja...pa to dvojno pakiranje se res bol splaca vzet...ce ne drugega tisto ko dobis zraven prodaj (v primeru da samo ti razmisljas o njej)
hvala. sam sem malo prebirala tujo literaturo8ker moja zobarka nekam preveč vneto philips zagvarja, pa ziher kake % od prodaje zraven vleče) in bi naj odsvetovali te sonične ščetke pri paradontozi......ker ima začete3k paradontoze in so nekak mnenja deljena, da bi naj bila ščeta brez soničnega delovanja, ker bi se dlesen naj še hitreje odmikala.... zdaj pa naj jaz kaj vem, če se strokovnjaki sami ne znajo zedinit...

-
- Cosmopolitanka
men je moja zobarca rekla da je full fajn (sem jo sama vprasala). drugace so pa bratu pa ociju full dlesni krvavele pa sta mela tud ogromno razlicnih scetk, pri tej jima naprimer ne...pomojem je res tako "nezna" do dlesni kot pravijo. ni naklucje da je obema nehalo krvaveti. tudi meni so vcasih krvavele kdaj, zdej pa ze neki casa ne.
-
- Cosmopolitanka
no, če bo katera še v enakih dvmih. ni mi bilo jasno, zakaj je braun vitality toliko cenejša od ostalih braunovih(oral B)
finta je v tem, da imajo ščetke brez oznake vitality in sonic #D tehnologijo(ščetka oscilira in pulzira, koliko, pa je odvisno od moreda), pri tistih z oznako vitality oral B pa ščetka samo oscilira....
glede na to predpostavljam, da tudi očisti slabše....
no, jaz bom za začetek vzela oral B brez sonic tehnologije, da vidim, če mi bo sploh ustrezala....ko pa jo porabim, pa se odločim, ali sonic ali ne. najbolj me pri tej sonic varijanti moti, a ni nastavka sensitive
finta je v tem, da imajo ščetke brez oznake vitality in sonic #D tehnologijo(ščetka oscilira in pulzira, koliko, pa je odvisno od moreda), pri tistih z oznako vitality oral B pa ščetka samo oscilira....
glede na to predpostavljam, da tudi očisti slabše....
no, jaz bom za začetek vzela oral B brez sonic tehnologije, da vidim, če mi bo sploh ustrezala....ko pa jo porabim, pa se odločim, ali sonic ali ne. najbolj me pri tej sonic varijanti moti, a ni nastavka sensitive

jaz uprabljam curaprox soft
z kakšno drugo si sploh ne znam več umiti zob, oz. imam občutek, kot da niso umiti.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel