kakorkoli, jaz sem prvo mislila začet nakladat s tistim, mogoče pa je to, mogoče pa ni mogel, zaradi ... bla bla... samo navsezadnje bleona je pomotoma zbrisala njegovo cifro, pa se je ful potrudla, da je spet navezala stike z njim, tako da če je zdaj on "zgubo" cifro, se bo že potrudil, da jo spet najde, če mu je kaj do tebe bleona. Tako da imaš čisto prav... jaz mu na tvojem mestu tudi ne bi več pisala ali klicala...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Jochie napisal/-a:bleona, napiši mu sms...napiši vse kar čutiš (v smislu da pogrešaš sms-je, itd), bodi direktna...
Ne .....Najprej mi je blo ful do njega,sploh naslednji dan ko sem ugotovila da sem ponesreči zbrisala številko pa potem ko sva si pisala. Drugače sem mu napisala,to kar sem že tukaj rekla da sem mislila da sem spoznala enga vredu in fajn fanta ki se je izkazal za nasprotno.Pa še par stvari. Pač je nezainteresiran,čeprov mi je to še vedno čudno ampak za njim se pa ne bom metala.Bi se za nekom,če bi ga imela rada,ampak do njega je bla samo močna privlačnost
Kaj zdaj, a ti je do tega tipa al ti ni do tega tipa?
Ja najbrz da mi je mal bedno ker ni pokazal da je tak kot je bil čisto na začetku, ala da take še ni spoznal pa nevem kaj.Bil mi je res fajn.Samo če je pa tak ignorant mi je pa vseeno.