Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

o ti šment..ka bomo pa zej? :D lahk pa ti kej rečeš k smo ostale tok off topic :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

amm ... zdej pa takole punčke ... rabla bi en nasvetek ... prejšnji teden sm bla na maturancu v grčiji ... in valda maturanc kot maturanc, vsi so meli avanturce, eni več eni manj, eni so se kr zaljubli ... no in jst sm bla tudi z enim od staffa od te agencije ... pač bluzila sva cel teden, ful sva bla skupaj, uglavnem ful faiin sva se mela ... na žalost pol on ni šou z nami nazaj v slovenijo, ker so nekateri ostali gor še en termin .. sva si pa cifre izmenjala ...
ampak zdej jst ful razmišljam če bi mu sploh pisala al ne ... ker po eni strani je lahko on že pozabu name takoj ko smo šli in zdej bluzi že z drugimi maturantkami ... lahko pa tudi ne ... ker drugače mi ni zgledal tak 'dobim kar hočem in pol grem' ... ful je bil prijazen z mano, eno jutro ko smo prišli z žurke in so me moji cimri zaklenli ven iz apartmaja mi je celo odstopu svojo posteljo in on ni šou spat zato da sm se lahko jst naspala :D kakorkoli ... frendica mi pravi nej mu pišem, da nimam kej zgoit, jst pa še zmirej zbiram pogum ... kaj bi ve nardile v mojem primeru? mu pisale in probale srečo če bi lahko blo še kej naprej al pustile stat - kar je blo je pač blo?
Let's swim to the moon .....
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz bi mu pisala. Zakaj pa ne? Imela sta se lepo, pogrešaš ga, prepričaj se, če tudi on tebe. Boš vsaj vedela, na čemu si. Pa veliko sreče. LP
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne bi rada ubijala upou, ampak s temi animatorji ne gre preveč računat ... Sicer obstaja opcija, da se je tale "tvoj" nesmrtno zalubu (u tebe, se razume) in bo do konca šihta penzjonistično "sedeu u kotu" in zgolj opazovau navihane, mlade punce, medtem pa razmišlu, kam te bo povabu, ko se spet vrne u "kruto realnost" domačega okolja. Ti želim tega scenarija, hkrati pa se mi dozdeva bl verjeten tist drug, klasičen. Kratko sladka poletna avantura.

Lahko pošleš kšn esemesek, kolegialno obarvan, nedoužn, poletn, brez kakršnihkol namigovanj, še mnj osladnosti. In boš vidla, kako (če sploh) se bo nanga odzvau. :wink:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

no z naše generacije maturanca.. sta moja sošolka in pač animator s kterim je bluzila postala par.. zdej kolk je vse skup trajalo, pa kok "resno" je blo pa nevem, ker ni blo to neko hudo prijateljstvo, da bi se zanimala za to..
a to ste šli z jupitrom? to pa so jebači :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

No moja kolegica je tud na maturancu z enim od staffa nek mela in sta si cifre izmenjala in je on tud ostau še en teden dol in takoj tist dan k je pršu nazaj jo je klicau, če gresta na pijačo. Pa ni mela cajta(beri:rabila je izgovor) un jo je naslednji dan spet klicau, če ma pa zdej čas. In je spet rekla da ne...ni bla zainteresirana on pa začuda je. Ker js sm se vsemu skupaj smejala in sm rekla da si bo ziher že drugo zanimacijo dol najdu..sej mogoč tud je kdo pa ve :) tko da nikol ne veš, ti kar probaj. Pa ena moja sošolka je tud z enim mutla na maturancu in sta še zmer skupi..že dve leti.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

itaq, jest bi mu pisala..drgač ti bo žal pa nkol ne boš vedla ka bi blo če bi mu pisala :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Roberta R. napisal/-a:a to ste šli z jupitrom? to pa so jebači :D

z jupitrom ja :D ... sej drgač ni bil prav animator, en od staffa pač ..
:D
no, punce, hvala za nasvete ... bom pisala mu ... samo bom pomojem počakala še kak dan .. :D
Let's swim to the moon .....
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Poznam par skuliranih animatorjev in ne vem zakaj mu ne bi pisala in se prepričala, ne pa stran vrgla priložnost. Mogoče je ful vredu tipček, mogoče je pa prasec od prasca. Sej. a tako pri enmu tipu, ki ga spoznaš, si pa lahko ziher kakšen je?

Go with the flow, mogoče ti bo pa on pisal, če mu ti ne boš..
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

js bi mu pisala, ampak bi vse vzela z rezervo... tele animatorji, vodiči in vsi, ki so zraven, so v večini pravi jebači ja :D ko so bli naši na maturancu, so dve ble z njimi (pa so vse mel samo zato, da so jih položl), lanske maturantke so tut padale na njih (in pod njih), pa ni nč resnega blo, samo one so ble potem čist zbedirane še par mesecev kr so jih tko izkoristl... z Jupitrom so pa šli :D

poskusi, mogoče je pa vredu, sej boš vidla če bo odpisu, kako se bo obnašu. poskusit ni greh, še vedno g alahko skenslaš :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

joooj pa to je tema meni pisana na kožoo...jaz si tudi ne morem dobit tipa, pa oky razumela bi, če bi se mi to zgodlo pri enmu tipu, ampak tak pa nee...nevem kaj je narobe z manoo :cry:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mislm da joške nimajo velike veze če hočeš dobit tipa.. če pa hočeš nekoga ki te bo med pogovorom gledal v joške, te podrl in te nikol več poklicou.. to je pa druga zgodba :D

A pol so jupiter staff usi neki blazni jeboti? :lol: hahaha.. ja hudo.. men so bli pa čist preveč vase zagledani, vsaj naš Zlatko je tko delvou :D so se pa bejbe grozno leple na njih.. drgač sm pa enga od jupiter gang vidla na tv tubi.. kao voditelj..
js ti rečem, da probi.. ampak ne preveč prčakvat.. pa obvezno sporoči kako je šlo.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

P***a zakaj mi nismo šli na maturanca.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a sm te zej zrajcala z animatorji? :D
drugač kokr sm js gledala tiste punce, ki so pohopsale tale jupiter staff, so si bl filale ego.. ker je od vseh ekonomistk tiste generacije izbrou lih njo.. (Libido s tem nisem mislla tebe, da ne bo nesporazumov) uglavnem js sm šla na maturanca žurat, ne vrebat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori