Mah ja to je res...ampak midva z mojmu se full lepo uskladiva...pa še sitterja mava tko, da ravno tako imava čas za vse ostale stvari...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Sem ugotovila, da lepa beseda še vedno lepo mesto najde in se z napadalci zmenla, da bi jaz rada samo v miru gradila....
projekt Švica v malem se tako lepo nadaljuje.
Jaz sem pa epo zavzela dve oazi in mi je en kreten zavzel eno in tako me je zjezu ker sem m u hotela porušit vas pa sem zguble zdej katapulte...pa š e z enimi mamo vojno ane...ampak nažalost ne glih s to aliansu v kateri je ta k mi je zavzel oazo ampak sm se zaklela, da iz njegovih naselij naredim polje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...