micamaca napisal/-a:evč napisal/-a:eno vprašanje za vse vas, ki ste svoje tipčke spoznale na chatu: mojo zgodbico lahko preberete pod postom kako odpreti oci - nisem mogla spat in sem sla iz firbca pogledat irc. Po 10 minutah se je oglasil en tip in sva se začela pogovarjat. Moram priznat, da me je zelo pritegnil. Vendar sama niti ne zaupam tem zadevam, sploh pa ne iščem nove zveze, dokler se ne poberem. Vseeno pa sva se lepo ujela in je predlagal da se kdaj dobiva na kofetku. Nimam pojma kaj naj storim - a mate kakšen nasvet. Sem pa sama ugotovila, da si človek ne sme zapirati možnosti in da se najlepše stvari zgodijo takrat ko jih najmanj pričakuješ.

ma sej ti ni treba takoj z njim na kavo skakat...je čist prov, da je človek mal previden pri tovstnem spoznavanju...Če je osebek res tolk fajn, si lahk najprej izmenjata ene par mailov (če ne bo za pol že približno veš kok je ura) al se zmenita pa se vsak dan ob določeni uri dobita na chatu ipd. Vsekakor pa ne kar tako na vrat na nos z enim na kavo hodit, tud če še tko lepo govori. Lahk si tud izmenjata gsm št. pa se prej parkrat slišita. Če je tipo kokr tolk normalen bo razumel...take so moje izkušnje.
Ja jaz bi zavlacevala, pa se raje dalj casa pogovarjala po mail-u. Ce se bosta zastekala in si bosta pisarila bo kul. Ne it prehitro na kafe. Moja kolegica ima veliko izkusenj in tisti, ki so silili takoj na kafe, so si jo prisli samo ogledat...potem pa vec duha ne sluha...tole ni ne.
Moj sedanji (sva tud zacela na netu) pa se sploh ni spravil na zmenek, da se vidiva, mene je ze skoraj pobralo od radovednosti...on pa se kar naprej ni imel casa. Jaz pa tud nisem ne vem kako silila, predlagala pa. Pa je imel vedno vljuden izgovor... Se je tud hotel prepricat koliko sem kaj resna....
Ne hitet... ce ima resne namene bo pocakal...ce bi sploh lahko govorila o resnih namenih preko net-a.... Pisi se kaj kako se odvija. Pa prav imas, ne zapiraj si vrat, zaposli se , pa ce je treba tud s cyber deckom...