Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

densy ze lepi slikcam si nam postregla :wink:

Yazmeen mislim da bi blo tole cist kul, sploh na skornje. Drgac pa na sexy punci izgleda use sexy, tko da brezveze po mojem da kej prevec razmislas :wink: Sexy pac bos a ne :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Evo pol sm oblekla kratke hlače :wink: In mi ni žou, ker jih je ful žensk imel.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene pa zanima kako/kdaj se nosijo gamaše. Jih lahko nosim zdaj pozimi in kaj naj obujem zraven?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Če maš bol rock stil, pol fajn zgledajo gamaše čez hlače in allstarke. Al pa s kako minico.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js jh sm pa ke dam gor, in sicr kadar mam đins kiklco pa superge. Men zgleda luštn. Čez hlače si pa ne predstulam :gruebel: ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Maychy napisal/-a:Mene pa zanima kako/kdaj se nosijo gamaše. Jih lahko nosim zdaj pozimi in kaj naj obujem zraven?

Jest jih dam pa na čevlje s peto, spodej dam žabe čez pa še krilo, pa res lepo zgleda
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objava Napisal/-a bibijana »

am mene pa zanima kakšna pričeska bi mi pristajala k ovalno/podolgovatem obrazu...sama že lep čas nosim fru fru...spredaj kratke,vendar sem se tega že naveličala...aja zanima me,če pozna katera kakšno internetno stran o preobrazbi, pač da probavaš na sliki kaj ti pristaja (pričeske...itd.)...vsakega nasveta bi bila vesela :D
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

mal čudno vprašanje, ampak mogoče bo znal kdo odgovoriti.

katera barva oblačil najbolj paše (in ne) modrookim (imam velike oči), temnolasim in bolj blede polti.
Sicer sem ugotovila da mi temno rumena ne paše, ampak mogoče še kakšni predlogi, da ne bom monotona. :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Js sem temnolasa in mam bledo polt (oci mam sicer zelene), ampak ne gledam kej prevec na to. Oblecem kar mi je pac usec in se mi zdi, da ni to nc narobe.

Lepse je oz. bolj zive barve vse skup popestrijo, ker drgac je razlika barve lasje-polt prevec huda. Poglej si recimo primer Dite Von Teese. Sej ji use pase a ne :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Novo vprašanje:
Včeraj sem si v H&M-u kupila torbico rdeče barve. Zdej pa ne vem kak naj jo nosm? (sm si rekla, da bom že ugotovila). Ali zgleda bolš da mam še kej rdečga oblečeno (npr. majčko, ali pas,...)? A sploh zgleda kul če sm npr. vsa v črnem, pa rdeča torba? K se mi zdi da prov lepo poživi. Oz. h katerim barvam naj jo še nosim, da ne bo preveč kičasto?

Hvala za odgovore.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

kaj pa črno belo da si oblečena. pol pa rdeče samo uhane, al pa samo čevlji... al pa šminka :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Kupi si rdeč pas, pa pol nosi to k črni opravi. Pa mogoče kšne rdeče uhane. Če boš pa v temnem pa mela samo rdečo majčko tud mislim da bo šlo.. sam ne pretiravat, morš najt eno ravnotežje :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, u špegu se pogledaš in če maš saj mal uča za estetiko, vidš, a gre neki skupi al ne.

Men je največji užitek usakič novo kombiniranje cunjic in dodatkou. Js bi kr folk na ulci preoblačla pa jim kombinirala stvari :D .

Drgač pa - če se ti odtenk rdečih cunj oz dodatkou ne ujema najbolš al pa se clo tepe, je definitiuno bolš, da na seb nimaš nč konkretnga u tej barvi (loh mogoče kšna zapestnca, obroč za u lase, kšna malenkost pač), ampak u barvi, k se lepo sklada z rdečo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*mala* napisal/-a:Novo vprašanje:
Včeraj sem si v H&M-u kupila torbico rdeče barve. Zdej pa ne vem kak naj jo nosm? (sm si rekla, da bom že ugotovila). Ali zgleda bolš da mam še kej rdečga oblečeno (npr. majčko, ali pas,...)? A sploh zgleda kul če sm npr. vsa v črnem, pa rdeča torba? K se mi zdi da prov lepo poživi. Oz. h katerim barvam naj jo še nosim, da ne bo preveč kičasto?

Hvala za odgovore.

Rdečo lahko nosiš k črni, beli, sivi, rjavi. Najlepš men zgleda, če maš recimo torbico pa pol še kak dodatek (uhančki, kapa, šal, čevlji) v isti barvi. Lahko maš recimo tut nohte rdeče :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

kako bi zgledal met špičake mjčkn čez gležnje (7cm peta) pa kvabojke ravne uspod (ne vem kako se jim reče :oops: )? kavbojke zatlačm notr al ne? :oops:
hvala
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Zaklenjeno