dvomim da so tok nezreli da bi pred njim imel razne izpade..
me je pršu enkrat iskat samo pred hišo z avtom (kr je moj biu pokvarjen) pa so mi nrdili tako sceno pred njim

da bi jst če bi bla na njegovem mestu misnla da niso normalni!kaj šele da bi ga kr prpeljala domou...ubijejo mene in njega skupi,vrjemi!
NIA-starost mam napisano na levi strani (21), drugače pa ne igra nobene vloge moja starost kr s tem se borim že odkar vem zase!
Tako da ti predlogi da bi pršu na kosilo, kaj pomagat al pa karkoli drugega ne pride v poštev...pa bi lahko dosti krat kaj pomagu in naredu kaj kr je res priden pa zna dosti stvari zrihtat, tko da bi lahko pršu dosti krat prav, ampak kr pač ga ne morem pripeljat ne bo šlo...

In ne nism edinka.
Sm jih prepričevala, jokala, klečeplazla, prosila in rotila in use pa ne pomaga, prav zaradi tega nevem več kaj in zato vas prosim če ma kdo kak pameten nasvet kako bi to spremenila.Glede na to da ga ne morem pripeljat ne more niti spat pri meni (niti u sanjah!), niti spoznat jih ne morem, kr ga nočejo(mama in očim).Tudi to da so staromodni in da se je treba prlagodit učasih jih ni premaknilo.Aja pa da sm zato stalno jst pr njemu in spim učasih na skrivaj pr njemu je pa verjetno očitno
Zato prosim če ve kdo kako bi se dalo to rešit kr nevem kaj nrdit več