Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ne vem če se Victorja šteje kot žrtev tornada (k menda bosta tu dva umrla), sploh ker so nas ustvarjalci Gospodinj še zmeri do konca presenetl... Pomojm tud tko ne bo umrl in bo nazaj pršel, ja.
Bree pa ne sme umret ker je čist preveč smešna - res je dober lik, no.
Js še vedno stavim da bo Susan splavila, kdo bo pa drug pa ne vem. Pomojm bo una mt od Dylan unadva geja ubila da nauta kej izklepetala pa bo prikazala k da sta v tornadu umrla :D
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hey Baby »

Kaj se pa Lynette tok zadere na koncu? :? Da ne bo kej z njeno mamo narobe če jo je slušajno nazaj pripeljala.

Komi čakam :D Pa prosim da tista ki bo prva vidla ta del hitro napiše tuki kaj se zgodi. Najbolš z belo barvo, pa potem samo označimo tekst, da ne bomo pokvaril veselje komu :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ta teden ni gospodinj :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sm opazla zjutri ja, da neki ni kul, k sm jih hotla dol potegnt. Pa nej grejo vsi skup nekam ... ni ne PB-ja, ne Gossip girl ta tedn, pa še gospodinja ... aaaaa :evil:
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

kako jih ni? :(
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

JA kr ni jih. tut jst sem jih zjutri iskala. PA sem vidla pol na njihovi strani, da jih ta tedn ni. Škoda, glih je fajn postal.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

ok mene sam neki zanima..neda se mi vsega brat..sam js 2ge sezone nism glih nekam ful gledla, zaj gledam 3tjo al kera je an popu,dol se mi pa ne da za nazaj potegnit sam me zanima-KJE JE ZACH???zaka je paul v zporu??a una ko je kao naredla kao da jo je ubiv je še živa-sestra od une stare ala ka...ka se je sploh zgodilo s totimi???

no hvala če bi kera napisala, kr mi je bed gled ko nevem cele zgodbe... :)

lp
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Če se prou spomnem, je Zach v psihiatrični bolnici, ker ga je fotr tja not zaprl, Paul je v zaporu zarad tega, ker je ne vem koga že ubil. Una rdečelaska je še živa ja, kje je bla ne vem, ni pa sestra od une "stare", ampka je žena od Orsona (če mislva isto). Mislm, da v drugi sezoni tud Zach izve, da je njegov pravi oče Mike (sej je, ane?), zato ma Mike probleme tud s Susan, Julie ma pa tud probleme zarad Zacha. Gaby pa Carlos mata probleme in se ločta ... sej se v drugi sezoni? Ne vem no, tko medlo se spomnem, ker sm že pr četrti sezoni :) Poglej mal v uni temi, k je za sprot, če še obstaja sevede. Tam ti bodo znal več povedat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Paul je v zaporu, ker je ubil uno sosedo, sam mislim, da je blo tist nepojasnjen. Mu je pa njena sestra podtaknala mislim da njen umor. Si je prst odsekala ona pa se je skria v neko kočo, kjer je noben ne bo najdu. Vsaj mislim da je nekako tako. Sem tut že full pozabla. Razn če se zdej vse zabrkala
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

A drug tedn bo 8.del gospodinj??? :x
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mily napisal/-a:Paul je v zaporu, ker je ubil uno sosedo, sam mislim, da je blo tist nepojasnjen. Mu je pa njena sestra podtaknala mislim da njen umor. Si je prst odsekala ona pa se je skria v neko kočo, kjer je noben ne bo najdu. Vsaj mislim da je nekako tako. Sem tut že full pozabla. Razn če se zdej vse zabrkala

Uuu točno ja, podtaknla mu je, ona je pa šla nekam bogu za hrbtom živet in so njega obtožil, da jo je ubil.

In ne, 8. dela ta tedn očitno ne bo, ker ljudje pač ljubimo pavze .... NOT :evil:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

no, pa smo le dočakale nov del :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ga je kera že pogledla?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača