Glasbena skupina moje mladosti
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Oh my kera sramota...no ja, moj seznam:
*Spice Girls
*M. Jackson
*The Beatles
*Macy Gray
*Pink
*C.Aguilera
*Daft Punk
*Linkin Park
*Offspring
*Will Smith
pa verjetn bi se še kej našlo...
(sam to je bilo tam še pred oš, pa pol do sedmega klasa. V sedmem, osmem pa devetem so pa že Rammsteini sekal (>.O) )
*Spice Girls
*M. Jackson
*The Beatles
*Macy Gray
*Pink
*C.Aguilera
*Daft Punk
*Linkin Park
*Offspring
*Will Smith
pa verjetn bi se še kej našlo...
(sam to je bilo tam še pred oš, pa pol do sedmega klasa. V sedmem, osmem pa devetem so pa že Rammsteini sekal (>.O) )
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
- catty
- Sramežljivka
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
hehehe, zdej sm pa čist u šentiment padla, hihihi
js se spomnim, da smo bli ful nori na big ben, in gianija rijavca, z onim komadom nancy iz ljubljane, heheh, k smo si sramoto delal, pa oponašal oni "pa dej nehi no"
čene potem pr 10-12 letih pa definitivno take that, jao jao, ko smo se slinle na marku owen, haha, pa na unem čupavcu k nevem več kako mu je ime
čuki osvojili z vse povsod ljubezen..
stari dobri cajti ja, ...smo ratali stari
js se spomnim, da smo bli ful nori na big ben, in gianija rijavca, z onim komadom nancy iz ljubljane, heheh, k smo si sramoto delal, pa oponašal oni "pa dej nehi no"
čene potem pr 10-12 letih pa definitivno take that, jao jao, ko smo se slinle na marku owen, haha, pa na unem čupavcu k nevem več kako mu je ime
čuki osvojili z vse povsod ljubezen..
stari dobri cajti ja, ...smo ratali stari

-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Uf, tole tud, ja.joy23 napisal/-a:še enih sm se spomnla - vengaboys

Sicer v nižji OŠ so bli Čuki zakon, lol, se še spomnim Zanzibarja.. pol kasnej Spajsice, nikol pa nisem padla pod vpliv BSB-jev, CITA .. moji "ljubljenci" so bli 5ive

U, zadnjič je en DJ v KMŠju zarolal "If I Ruled the World (Imagine That)" (featuring Lauryn Hill), mi je blo čist nostalgično.

-
- Kofetarica
o ja moji so bli
BSB
KELLY FAMILY
EAST 17
TAKE THAT
NO MERCY
SPICE GIRLS
ETC sej jih je nlo poln ja
ps:od sestricne oci je mel agencijo v Kranju in sm vecino teh glasbenikov ( v bistvu se razen spice girls) spoznala v zivo...
mami je clo vozila fante in punce iz kelly family in bsb iz letalisca do hotela etc
BSB
KELLY FAMILY
EAST 17
TAKE THAT
NO MERCY
SPICE GIRLS
ETC sej jih je nlo poln ja
ps:od sestricne oci je mel agencijo v Kranju in sm vecino teh glasbenikov ( v bistvu se razen spice girls) spoznala v zivo...
mami je clo vozila fante in punce iz kelly family in bsb iz letalisca do hotela etc
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Nora sem bla na TAKE THAT. Cela soba je bla poleplena z njihovimi plakati.
Mark je bil meni toook lep
K so šli narazen sm joookala k dež!
No, sej so mi še zdej ušeč, sam nisem več tak fanatik kot nekoč...
Nikol (zanimovo, hm...) pa se nisem navduševala nad Cought in the act, Backstreet boys, New Kids on the block...Pa so bli toook popuarni
Mark je bil meni toook lep

No, sej so mi še zdej ušeč, sam nisem več tak fanatik kot nekoč...
Nikol (zanimovo, hm...) pa se nisem navduševala nad Cought in the act, Backstreet boys, New Kids on the block...Pa so bli toook popuarni