Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

_patchouli_ napisal/-a:Ne vem, mogoče sem čudna, ampak jaz zadnji kompletek ne bi uvrstila med seksi perilo za posebne priložnosti. Jaz to nosim vsak dan.
Se strinjam! Js tut nosm tako spodnje perilo vsakodnevno, ob posebnih priložnostih pa edin dodam kšn korzet, samostoječke. Se počutm čist dobr v takem perilu ker mi je sexy.. komot tut spim v tangicah :D
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz sem podobna kot prva skupina. Če vem, da tisti dan mojega ne bom videla, sem cel dan v bombažnih hlačkah. Če pa vem, da čez pol ure pride k meni ali pa da greva ven se pač preoblečem v kake bolj seksi. Zvečer za spat pa spet nazaj v bombažne.

Je pa res, da to počnem bolj zase. Mojemu je všeč edino, če je res cel paket seksi perila (korzet, nogavice ipd.), če je samo kak seksi modrček ga pa ne gane kaj preveč. Sicer jih pa tudi čedalje manj nosim, ker sem ugotovila kateri model modrčka mi je pisan na kožo in sedaj večinoma samo še ta model nosim.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

_patchouli_ napisal/-a:Imam en kompletek, ki je videl že nekaj tipov

ahaha, jaz tud. ok, bila sta samo dva, ampak ni rečeno da ga ne bo še kdo :razz:
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

softTouch napisal/-a:
_patchouli_ napisal/-a:Imam en kompletek, ki je videl že nekaj tipov

ahaha, jaz tud. ok, bila sta samo dva, ampak ni rečeno da ga ne bo še kdo :razz:
. aja no, ni kompletek ampak korzet in podvezice. zelo pali
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Maychy napisal/-a:Jaz sem podobna kot prva skupina. Če vem, da tisti dan mojega ne bom videla, sem cel dan v bombažnih hlačkah. Če pa vem, da čez pol ure pride k meni ali pa da greva ven se pač preoblečem v kake bolj seksi. Zvečer za spat pa spet nazaj v bombažne.

jaz isto. s tem, da jaz smatram pod udobno perilo takele komletke kot so na tretji slikici, to mi ni baš neko hudo sexi perilo. pač kot je rekla jullia- kje ve dobite sexi bombaž? razen seveda, če smatrate obične lepe komletke al h&m za sexi perilo. pol pa vaš res ne more trzat. primer- http://www.google.si/imgres?imgurl=http://imgs.inkfrog.com/pix/doyoumind2005/F338MH.jpg&imgrefurl=http://cgi.ebay.com.sg/F338-H-M-Dot-Push-up-Bra-gray-AU-14A-US-36A-/220482009157&usg=__y2h3XgBqrHPR-S6I8-KTcdfL-bM=&h=327&w=360&sz=20&hl=sl&start=209&zoom=1&tbnid=LSKV3aHzh8GfzM:&tbnh=137&tbnw=153&prev=/images%3Fq%3Dh%2526m%2Bbras%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26biw%3D1280%26bih%3D604%26tbs%3Disch:10%2C4476&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1001&vpy=297&dur=848&hovh=214&hovw=236&tx=177&ty=133&ei=h14vTZG8LtO6jAfP0aCEBQ&oei=Zl4vTc-qM46EswaKlZzLBw&esq=10&page=10&ndsp=24&ved=1t:429,r:23,s:209&biw=1280&bih=604

sneguljčica- daj si obleci tako sexi opravico kot je na tadrugi sliki (par postov nazaj). majkemi, če tvoj ne bo trznil sem jaz avstrijka.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

1sneguljčica napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Ni moškega ki ga seksi perilo ne bi podžgalo - je pa res da določeni radi hitro slečejo določeni pa raje uživajo v pogledu in puščajo kose oblačil na telesu... Bombažne spodnjice pa kot vem ne spadajo med seksi spodnje berilo.

Ti že veš zato moraš poročenega imet. Kdo pa je napisal, da je bombažno sexi? Se mi pa zdi, da nekaj v čemer se ne počutiš dobro tud ne more bit sexi.

Drugače sa pa strinjam s Tanando. Drži kar je napisala.

No vsaj seksam z nekom ki opazi če sm seksi oblečena za razliko od nekaterih... Pa če bi prebrala nekaj postov več bi ugotovila da ni čisto tako...
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a 1sneguljčica »

claire napisal/-a:daj si obleci tako sexi opravico kot je na tadrugi sliki (par postov nazaj). majkemi, če tvoj ne bo trznil sem jaz avstrijka.

Pomoje boš ti prej Avstrijka, ker to mojemu sploh ne bi bilo všeč, ker se njemu kaj takega zdi čisto preveč. Pri mojemu zažge edino, če sem brez. Ima rad moje telo in to čim bolj golo.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Nesanica napisal/-a:No vsaj seksam z nekom ki opazi če sm seksi oblečena za razliko od nekaterih... Pa če bi prebrala nekaj postov več bi ugotovila da ni čisto tako...

Eni smo seksi brez seksi perila :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

claire, misliš uno črno fetišistično?
eni tipi so taki, da bi se tega ustrašli.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ to meni še ni fetišistično. sploh ne.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

a latex ni fetišističen? še bič pa usnjena maska čez oči ji manjkajo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ lateks sam po sebi ni fetišističen. kaj ti je? tudi en par čevljev še ni fetiš na čevlje.
in res dvomim, da je taka oprava včeš le fatišistom. bo kar večeini. bič pa maska, je pa meni že fetiš. ker ni vsakdanje. malo lateksa še ni kritično. drugo je pa skakati skos v lateksu in ne več sploh sexati brez.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

delusional napisal/-a:eni tipi so taki, da bi se tega ustrašli.

Mogoče. Vsekakor bi pa opazili tako perilo :D
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Opazili sigurno, kar pa še ne pomeni, da jim bi bilo všeč.
Se strinjam z Delusional, da bi se večina ustrašila. Se pa jaz v tem perilu nikakor ne bi počutila seksi.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ok ajdi (recio, da ti lateks ni všeč). kaj pa prva slikica od treh? a se ti kdaj oblečeš v kaj takega?
brez zamere, ampak nisem še slišala za tipa, ki ne bi trzal niti niti malo na hudo sexi opravo.
ima kak drug fetiš? a sploh veš za njegove fetiše? a on ve za tvoje? sprašujem, ker si te predstavljam kot eno nuno, ki se v vsem ženstvenem ne počutiš dobro. kot eno možačo. tvojega pa kot da ti ne upa povedati. in reče lepa si mi naga, da te ne razkuri. (tudi meni je golota sicer ok, ampak vedno eno in isto, to ni zdravo za nobeno razmerje). mene res zanima kako klapajo take veze, kjer ni niti pri sexu nobene vznemirjenosti.
Odgovori