Ob čem se zjočete?
**ReD*cHerRy** napisal/-a:Luna C napisal/-a:avša napisal/-a:..sam gre mi pa mal na živce k moj lubi ne more razumet tega da men jok pomaga in mi kdaj komplicira zarad tega da sm prevelik cmerapač..bo že boljš
same here![]()
se podpišem..moj lubo ma iste fore...halooo pust me da se zjokam če mi to paše![]()
pr nama je velikokrat obratno in se on zjoče hi hi

-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Mene kuj sprav v jok, če vidm kšn tak prispevek o mučenju živali (npr. k je kazal, kako pobijajo mejhne tjulenčke za krzno) al pa valda, kšna taka smrt, če poznam umrlega al pa sam, da slišm, da je kšn mlad človk umru...pa k mi je kuža umru
Kar se pa filmov tiče, sm pa najbol jokala pr unmu filmu, po res.dogodkih, k je meu en fantek aids in je na konc umru staršem v naročju...

Kar se pa filmov tiče, sm pa najbol jokala pr unmu filmu, po res.dogodkih, k je meu en fantek aids in je na konc umru staršem v naročju...

češpla napisal/-a:Mene vedno v jok spravjo prispevki v zvezi z živalmi. Ne vem men se živali še bolj smiljo kot ljudje. One si same ne morjo nč pomagat. Ko pa pomislm kok hudga ti lahko naredi en človek...
To ja... zato pa tudi ne gledam tistih dolgih risank ali pa filmov o zivalih, ko prav vem, da bo na koncu zalostno in bom

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
jst se zjokam zmeri pr kksnih filmih kjer umrejo kaki ful dobri igralci.....recmo pri titaniku k leonardo umre...jao.....
...haha.....al pa brad pitt pri jesenski pripovedi.....no pa sej ni nujno da umre ze ce ga vidim jokat....jao.....tezko je gledat moskega k joka in pri tem ostat hladen......haha....