(sem tolk dolg odgovor pisal, da ste vmes že menjale vprašanje)
Sem ja, grozljivo je bilo. Ni bil glih zmenek, spoznavna pijača je bila (čeprav sva pol nekak pristala v restavraciji
Bila je punca, ki je izrazila željo, da bova skupaj hodila žurat v diskoteke.
Prvič. Zamujala je pol ure.
Drugič. Komaj je hodila. Ne vem kako bi plesal(a) z njo
Tretjič. Skoraj nič ni smela jest. Peljem jo v kar v redu restavracijo, komaj nekaj naročiva.
Četrtič. Jedla je tako, da me je bilo sram.
Petič. Zakaj je nisem takoj odpikal?
To je moj problem, ja, zdaj verjetno ne bi več bil tako prijazen.
To je bilo iz časa začetka moje poti šugar dejtinga, ko sem naletaval sam na punce, ki bi me hotele obrati, še seksale ne bi. Ampak ta ni bila iz šugar dejting strani
Potem še ni vedla kje je doma in ko odhaja iz mojega avta, je še ključe zgubila. Kao.
Na koncu je bilo vse OK.
Očitno je drugačna, ne bi smel biti tako kritičen do nje.
----
Iz šugar dejtinga pa imam eno zgodbo neke kozmetičarke, mogoče celo iz kroga "neke takrat znane Slovenke bojda"***, so se nekaj poznali... no z njo sem se menil za prvo pijačo na šugar dejtingu.
Ampak ker sem bil v dogovarjanju "čuden", potem pride na tisto pijačo neka ženska, ki ne govori slovensko, samo srbsko. Takrat sem srbsko še mal slabše govoril kakor trenutno, še zdaj ne govorim neki dobro, a napredujem
Pač ženska je seksi, samo daleč preveč potetovirana.
Pol me začenja zasliševat kako seksam, kako se razumem z mamo...
Pol po pijači me potegne k sebi, mi da lupčka... pol pa začne, da ona nujno rabi 600 EUR, naj ji to takoj dam, pa se jutri potem dobiva... (No, denarja ji nisem dal. Tolk neumen pa tud nisem, tud takrat ne bi.)
Pospremim jo domov k neki hiši, ki je bila podobna hiši one čudne, posebne, ki sem ji prej omenjal. Pač asociacije sem mal začenjal dobivati, če v kakih sektah/skupnostih te ženske živijo...
Hotel je predlagala nek drugi, kjer bi se morala dobit, pa je bil (k sreči) zaseden^, pa se potem dobiva v enem, ki ga jaz rezerviram. In potem receptorko poznam iz plesnih. Ona pa drugi dan seveda ne pride (naroči mi naj kupim neko vino, potem pa reče, da se je testirala za korono in je pozitivna, čez nekaj ur svojo lokacijo spremeni na Beograd^^ in gre gledat moj profil, skratka z namenom, naj vidim da je to naredila), ker me je hotela obrati, ne pa seksati.
Ker je en sodelavec hodil na te plesne, od koder je bila receptorka, mislim da so vsi razumeli al pa ugibali zakaj se gre, čeprav se ni nič zgodilo. Meni je moja kosmoforumašica dobro svetovala naj pač nič ne govorim o tem, ne komentiram... nekaj časa so me prckali z night klubi, prostitucijo... a so nehali... ker pač nisem nič povedal in nič ni bilo. No big deal. Takrat sem bil ful neumen. Valda da nič ne govoriš. Zdele ko sem gledal "bivšo" kako dobro vse zanika in obrača sebi v prid. Tko da dober nasvet kosmofumašice.
^Ne vem če bi me potem v pravem hotelu oropali?
^^Kaj se je potem zgodilo? Mal za tistim sem potem res šel v Beograd, kjer sem fasal.
Potem me je en na teh eskort forumih mal spraševal o tej "kozmetičarki"*** (verjetno zato vprašanje o njej) oz. se je pohvalil, da je z njo bil. S tem da on je rekel, da ženska zna slovensko, kar je logično, da zna slovensko, če dela tukaj kot kozmetičarka. Ampak očitno je za tem profilom bilo več žensk in mene so bolj hoteli obrati.
Takrat sem pač bil štorast. Sedaj nimam več takih izkušenj.
Težko govorim o nekih zarotah, ker je vse lepo ponehalo in uživam na tej sceni in imam mir
Skratka, nekih grozno slabih/čudnih izkušenj niti nimam.
hayley sem verjetno bad dejt izkušnja (tud) jaz, ker sem bil premal mišicast, preveč avtističen*, ne-lep in še čuden...
Upam, da je bil kdo še slabši
*Glih včeraj sem se s svojo študentko pogovarjal o tem. Je rekla, da je ona tud mal posebna, avtistična in da sem po njenem tud jaz, ampak sva se strinjala, da drugače kot ona.
Pa končno mi je demonstrirala kako se jaz pogovarjam. Imam nasploh problem, da sogovornika premalo poslušam in mi je najprej navrgla, da je to moj glavni problem, ki odbija ženske. Ker ne poslušam... jaz mislim, da že vse slišim, pa pač dajem vprašanja nazaj, ker hočem se nekam fokusirat... ona je pa občutljiva in jo to zmoti. Meni se zdi malenkost, ampak pač ne delam feelinga, da poslušam, kar zna na prvem dejtu in tudi vedno pozneje biti kar problem.
No pol sem jaz zakjučil, da verjetno to glavni problem vseeno ni (verjetno res oddajam neko čudno energijo/vajb^), ni pa lepo.
^Za šugar dejting sceno mi je pa že prejšnjič razložila, da sem zelo OK, imam en kup dobrih lastnosti za take odnose, nisem tolk "zjeban" kot marsikateri moški (posebno pa še na tej sceni), še vedno sem nežen, občutljiv, pozoren... torej se z mano da narediti easy money... zato pač relativno hitro najdem koga na tej sceni. Ne pravim, da je lahko, LJ tud ni tolk velka in ni tolk tega online, ampak ja saj smo videli, da "bivša" ni hotela iti stran, je hotela nadaljevati z mano (samo pogojev ni hotela popustit
Ponavljam.