Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ma ne vem, čist use me spet moti. Sem že menjala inštruktorja, ker se s prejšnjim časovno nisva ujemala, ta tanov ma načeloma vedno čas, sam js kr ene bedne izgovore iščem, sam da ne bi rabla it na vožnjo. Vse bi rajš počela, kot pa šla na vožnjo, ker mi je ratal to taka muka, da se pomoje nobenmu ne sanja kako se počutim ko grem vozit. Pa ni nič z inštruktorjem narobe, je prijazen, vse lepo razloži, tut vožnja mi gre baje super, sam js v glavi nimam čist vse poštiman glede tega. :roll:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz pa se ravno ne strinjam s tem, da bi naj prej vozil...jaz nisem nikoli..in sem za volanom sedela prvič v avtošoli...zvozila sem nekaj manj kot 30 ur..izpit pa sem v celoti naredila v enem samem mesecu...
lažje je in za učenca kot tudi za inštruktorja...tisti, ki že nekaj znajo so potem zmedeni...ker vsak počne nekaj po svoje...poznam primer, ko je bil eden prepameten..in prepogumen..in je zato tudi padel na izpitu...ker pač je vse znal..ni pa bil dovolj pazljiv...in so ga neke določene stvari povozile....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

~NIA~ napisal/-a:sej ni treba da si preveč pametn pa da se neki delaš kok se znaš.. Sam tok da se znaš peljat, da nisi totalna zguba..
recimo jst sm uro pršparala samo s tem kr sm znala speljevat pa kr sm vedla kje je gas, žlajf.... čene bi mi prvo uro to razlagav, tk sm šla pa na glavno cesto.. :)
sam ko sm se pa sama (z fotrom alpa tipom) vozila pa nikol po glavnih.. skos po kšnem gozdu pa po kšnih stranskih

Lej Nia, jst k sm v avtošolo pršla nisem znala tut spelat ne, priznam da nisem vedla kje je gas pa kuplenga in vse tu, pa ne rečt da se pršpara ura na tem, k men je najprej pokazal kje in kaj je kej, in sva še isto(prvo) uro šla na cesto, in mi je bla izpitna ura okol 23-ta. Pa mi nč ne manka, čeprou na začetku nisem vedla kje in kaj je kej!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Za šoferja si ali pa nisi! Tega se ne moreš naučit, pa lahko voziš pred avto šolo 5 let avtomobil in se "goniš" po cestah sem in tja. Enostavno si ali nisi voznik - to je/ni v krvi!
*hox* ti imaš pa verjetno strah pred vožnjo in malo samozaupanja vase, zato pa imaš x izgovorov, da ne bi rabla vozit. To boš pač morala premagati in tukaj si moraš pomagati samo ti sama.
Jaz sem imela odpor do vožnje, ko sem vozila v AŠ (pred tem nikoli nisem hotela voziti avta, čeprav je bilo veliko možnosti). Pa sem mrzila vožnjo ves čas, ko sem bila v AŠ, čeprav je bil inštruktor legenda od legende. Pa sem mrzila voziti, ko sem naredila izpit za avto in sem vedno koga "nasrala", da me je fural okoli, ker sem se ga jaz pač mogla nacepit za vikend :D . Dokler nisem bila postavljena pred dejstvo, da če želim priti do svojega (zdaj bivšega) fanta, se moram vsest v avto in se peljati okoli 250 km v eno stran :eek: . Pa sem se vsedla in sem šla. In od takrat vožnjo LJUBIM. Ja, saj človek naredi napake, pa kdaj pride do česa na cesti, ampak tako je.
Danes sem poklicna šoferka, vozim tovornjak v gradbenem podjetju in svoj poklic obožujem.
In še vedno, ko se vsedem za volan avtomobila, tovornjaka, bagerja ali valarja imam strah. Pa verjemi, da vsaj kanček strahu mora bit, kajti takrat si dober na cesti. Ko si pridobiš na namišljeni samozavesti, se slej ko prej zadeve slabo končajo.
Tako da punca, kar korajžno za volan. Verjemi vase in zaupaj sama sebi.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Tonja napisal/-a:Za šoferja si ali pa nisi! Tega se ne moreš naučit...

To pa ni res!
Mam frendico,k je totalno antitalent bla glede vsega kar se tiče avtomobilov. Izpit je šla delat sam zato,ker ga pač dons vsak ma in so ji doma moril,da nej gre delat,ker drgač ji bo žal. V glavnem, ni neki ful komi čakala,da se bo lahko vsedla za volan.
Dons ma izpit in se zna prpelat v katerkoli kraj,kamor bo hotla. Pa ne,da bi "bla" za šoferja. Tega se je naučila!!!
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

weeepeee :tanz: v petek sm v prvem poskusu nardila izpit! Končno :D
Sam zdej mi pa moji težijo okul avta....ful mi ne "zaupajo" ga pelat.

hjooo :cry:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Draga Tami (hehe,še ime maš isto kot jst) :)
Čist tko kot sm jst doživela! Nardila izpit za avto in kr naenkrat sm ugotovila,da je blo ful fajn tist čas,ko sm ga delala-sm vsaj za zihr mela avto za vozit.
Pol sta ga ati pa mami zavarovala in zdej vsako jutro vozim v solo in v sluzbo. Mami je pomoje še danes (izpit mam pa dober mesec) mal prestrašena ko jo pelem, ati pa že spi zjutrej ko vozim :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Tonja napisal/-a:*hox* ti imaš pa verjetno strah pred vožnjo in malo samozaupanja vase, zato pa imaš x izgovorov, da ne bi rabla vozit. To boš pač morala premagati in tukaj si moraš pomagati samo ti sama.

Ne, ni me strah vozit! Če doma kdaj pa kdaj vozim je vse lepo in prav. Js bi se tut v mesto (15 km) bla zmožna odpeljat sama, brez kakršrnegakoli strahu. Strah me res ni. Tut sama vem, kaj mi gre dobro pri vožnji, in da nimam pojma o parkiranju vzvratno, ampak sam tista misel, da moram v avtošolo mi vse pokvari. :? :)

NIA, ur mam okoli 22, 23... :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^ah, skončaj na hitro pa bo. čimveč vozi, da ti bo zamorilo čim manj tednov zdej naprej in boš potem lahko uživala v samostojni vožnji...

sej vem, da ni lahko it nekam, kjer se ne počutiš dobro, ampak probi mislt pozitivno in se prepričat, da je to ql in d best ;)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

jst sm tud mela tako obdobje medtem k sm delala izpit. brez vsakega veselja in z muko sm šla na uro ampak mi je uspel it skoz to. na koncu sm izpit v prvo nardila in pol k sm se začela sama okol vozt...nimaš bolšga!!!

tko da ti kr vztrajej!!! boš vidla da bo na koncu še vse fajn!!!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Dans je pa en let odkr ga mam :D :tanz:
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

moj ati je čist paničen zravn mene :D mami pa čist mirna, ko kam pelem. Sm misnla, da bo ravno obratno. nazadne sva se v torek skregala, ker mi je 2x ročno zategnu čist panično... In od takrat ne vozm več z njim. :roll: Bom raj mami rekla.
Mah, zdej bo otak matura in buh ve kdaj bom sploh kej pelala... Piiismuu :motz:
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a klarica »

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

mene pa je fotr na začetku ful gnal da sm čimveč vozila
se je vozu poleg mene... pa ne vem... če je bil dež sm mogla žlajfe sprobat ( seveda na kaki primerni cesti), speljevat v klanec v snegu, parkirat na naš vrt (rikverc med hidrant in škarpo zapeljat) dokler mi ni ratalo v eni potezi, ko sva se vozila mi je tut povedal katere ovinke lahko sekaš in katerih niti v sanjah, pač take življenjske stvari... nikoli mi ne teži poleg
tk da ne vem.... ko sva se tolk časa vozila okol skupej mi je posodu avto iz Idrije do Kobarida oz. Loga pod Mangartom brez problema... sam zaupanje sm mogla prdobit....
reč atiju naj se vozi s tabo, da ti bo lahk zaupal,....
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Ma jst sm že v prvem mesecu po izpitu v Umag pelal starše. Mi zaupajo, vozim dva različna avta, kar hočem ubistvu.
Zaklenjeno