-* je bil moški vikend kul, sem pa intelektualno izmozgan, ker sta moja kolega intelektualni mašini...in imamo tako kompleksne in zahtevne pogovore, da sem totalno utrujen.
-* sem kupil ene tako dobre krvavice, testo za pico je bilo odlično, biskvit sem spekel. Jaz sem uradni kuhar moje družbe

.
-* imam neke realne strahove, da če podaljšam čas do odhoda na moje potovanje, ali se bom zaljubil, ali pa me bo moja ambicioznost pripeljala do tega da bova s prijateljem naredila podjetje. Nič od tega ni slabo

, ampak na dolgi rok je tisto boljše zame.
-* z ljubeznijo je pa tako, dovolj imam dejtanja ker mi ni več zabavno, ker se mi ne da več igrati igric. FF so mi postale odveč, ker ko poskusim vse sexualno nimam več poželenja po več. Torej mi ostane resna zveza, ker končno čutim da sem zrel moški, in da sem dobil potrebno čustveno znanje, odvrgel prtljago, sem našel neko svojo špuro in vizijo, in sedaj rabim samo ljubezen in nekoga z katerim gradim nekaj vrednega. Ampak, nočem začeti nekaj graditi da lahko potem zapustim to čez dve leti, in to je k***c.
In ta blokada me blokira da bi spoznal nekoga posebnega, ker še vedno branim neko vizijo, obenem grem pa čedalje težje proti samemu sebi.
-* jutri obrnem nov list v lajfu, spremembe so vedno kul, dokler se odločaš si živ, zanima me kam me bo tole pripeljalo, bom pa delal na temu da poberem čimveč koristnega znanja in veščin.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.